Дида

• Началник на темата Началник на темата Дида
  • Начална дата Начална дата
И двата гоблена ги видях на живо , много много са красиви. Диде честито мила :clap::kissyou:

Най-накрая е готова тази цветна магия :clap: страхотна е :gipsy: чудя се как ли ще я облечеш? :lookup:

Сега едно мъниче започнах, /нова техника за мен/ много нежно и красиво.....

А защо не завърши първо африканката. Толкова е красива.................. Малко контур имаш :)

А защо не завърши първо африканката. Толкова е красива.................. Малко контур имаш :)

Ами защото като я свърша и ще ми липсва цветното под масата....................Много е красива, уших дори черният контур, едната ръка и спрях.

А и това си е много хубавко - прекрасен модел си избрала и поздравления за новите бодове - трябва да се опита от всичкооооо:D

:D Диде страшна си, цветничко ти трябва а? Ами нали нови африканки гледаше едни три хубавици :D и те не са никак не-цветни ;) с тези лесните ще разпускаш ;)

:D Диде страшна си, цветничко ти трябва а? Ами нали нови африканки гледаше едни три хубавици :D и те не са никак не-цветни ;) с тези лесните ще разпускаш ;)

Иренка, новите Африканки са приготвени и чакат есента. Всичко си имат - панама, конци, схеми. За сега шия лилията и въртележките. През лятото май времето ми е по-оскъдно, но като падне онзи сняг..............иглите чупя.

А и това си е много хубавко - прекрасен модел си избрала и поздравления за новите бодове - трябва да се опита от всичкооооо:D

Юра, те не били никак сложни тези бодове, дори са много приятни...... Става приказно, дано го свърша до есента, че да го донеса да го видиш.

Иренка, къде се изгуби, мила???? Иглички имам, шия Въртележки, че времето ми е оскъдно....

Да покажа цветово парченце рокличка на една от моите сестрички

Аватарчето ми е в готов вид. Шия на Аида 18, конци Анхор.

Добре изглежда ,:clap::clap::clap:ама Майа си е чиста зараза.Схемите им схеми,конците им Анхор , ..е контурчето е повечко ,ама стават неповторими .Успех ,давай нататък!:loveglasses:

Мъничко етапче от мен....На живо е по- красиво. Телефончето ми се скапа, а явно няма да се науча с този таблет да снимам....

Без контур и снежинки по чашата, но се надявам, че утре вечер ще е готова.

Много хубаво моделче, тези дни го гледах. Интересно ми е как ще го оформиш ;) а ръкавичките ще ги шиеш ли и те са много сладки ;)

Назад