Галерия бродерия

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Галерия-Бродерия 12/2003

Момичета търся Галерия бродерия бр.12 от 2003г. за една приятелка,има ли го някъде качен във форума?Мейлът ми е dr.petkova1975@abv.bg.Предварително благодаря на всички отзовали се:kissyou:

Момичета , аз си бях харесала един гоблен - Жена която бродира на гергеф - публикуван беше в списанието , мисля, че 2007 - някой дали се сеща или да има схемата?

Галерия Бродерия 2006/November

Формат:jpg
Размер: 10.49 Mb
Страниц:24
Язык: болгарский
Deposit
Hotfile

Галерия Бродерия 2008/November

Размер: 10.73 Mb
Страниц:28
Deposit
Hotfile

Галерия Бродерия 2007/December

Размер: 9.89 Mb
Страниц:26
Deposit
Hotfile

Галерия Бродерия 2007/June

Размер: 11.43 Mb
Страниц:25
Deposit
Hotfile

Галерия Бродерия 2010/Апрель

Размер: 140.93 Mb
Страниц:59
Deposit
Hotfile

Галерия Бродерия 2010/Май

Размер: 138.76 Mb
Страниц:57
Deposit
Hotfile

Галерия Бродерия 2010/Январь

Размер: 167.15 Mb
Страниц:62
Deposit
Hotfile

Галерия Бродерия 2010/Март

Размер: 160.69 Mb
Страниц:57
Deposit
Hotfile

Някой купил ли е новия брой на Галерия бродерия?Не мога да го намеря-казват,че още не са го получили,а днес е вече 14 август!

Пиленца, от два месеца си купувам Галерия Бродерия но търся броевете от 2008 и 2009 година но като зипиран файл защото по бързо се тегли и е по компактно. В крайна сметка мога да си ги изтегля и едно по едно :idea:

конци Ариадна

Здравейте!

Имам два гоблена ушити с Ариадна конци-комлектовка на Милена стил.
Сега шия с ДМЦ.Мога да кажа само че има още какво да се желае от Ариадна-изтанява конеца при шиене и се разделят нишките докато свършиш това което си започнал.Трудно ми еда го сравня с ДМЦ като плътност,блясък и т.н,но като цена е много добре.
Аз лично за себе си реших че искам добрия вариант затова ще предпочитам и занапред ДМЦ.
бъдете здрави:D

конци Ариадна

Здравейте!

Имам два гоблена ушити с Ариадна конци-комлектовка на Милена стил.
Сега шия с ДМЦ.Мога да кажа само че има още какво да се желае от Ариадна-изтънява конеца при шиене и се разделят нишките докато свършиш това което си започнал.Трудно ми е да го сравня с ДМЦ като плътност,блясък и т.н,но като цена е много добре.
Аз лично за себе си реших че искам добрия вариант затова ще предпочитам и занапред ДМЦ.
бъдете здрави:D

аз пък момичета сега почнах да шия тяхна готова комплектовка с техни си конци и ми се струва, че цветовете на картинката и тези на гоблена са максимално близки...
Техни схеми съм шила с ДМС вместо с Ариадна - и има разлика в цветовете определено въпреки че има дадени 2 или 3 вида номера на конци не е същото като на картинката :uhhhh:
На мен не ми се късат конци въпреки че шия много стегнато :D

А освен това дамите там бяха много любезни да ми предоставят безплатно схема на гоблен публикуван от преди 4 години, която ни се загуби.

Препечатват схеми тва е ясно, но някои от гоблените в списанието повече ми харесват като яркост на цветовете от :оригинала" в нета

Въпрос на вкус казало котето... :baby:

И тази сутрин в наше село го нямаше, като продавачката ми обеща, че утре ще говори с доставчика й.
Дори всеки ден влизам в сайта на Милена стил, но още не е качен като снимка.
Дали още не са на отпускарска вълна?:D

копирам отговора :

Здравейте госпожо Христова,

поради технически проблем от страна на печатницата списанието за месец септември 2011 г. се забави, за което се извиняваме. То ще е на пазара в края на седмицата, в най-лошия случай-в началото на следващата.
Желая Ви успешен ден!

Л. Михайлова
"Милена стил"

Назад