did_tag

• Началник на темата Началник на темата did_tag
  • Начална дата Начална дата
Виж какво ако някой няма да оцени, няма да оцени и по-голямо и по-еди какво си...... Така,че споко-прекрасно е!!!

Последни за тази година:

Преглед на прикачен файл 172175

Рамкираната ми Молитва:

Преглед на прикачен файл 172176

Имам още 2, единият го ших 3 години, другият от 18,11,2013 до 31,12,2013. Не успях да оформя на чорапчета, но за следващата Коледа ще съм готова...........

Преглед на прикачен файл 172178

Последно редактирано:
Ей, от кога ги чакам тези чорапчета..... те момите скоро абитуриентки ще станат..... шегичка....Радвам се, че са вече готови!!! Поздравления!!!:clap::kissyou:

Ей, от кога ги чакам тези чорапчета..... те момите скоро абитуриентки ще станат..... шегичка....Радвам се, че са вече готови!!! Поздравления!!!:clap::kissyou:

Те ако не бяха пораснали и на ти със сметките, щях още да се мотам, но като направих първият и Тита ми каза: е, след около 3 години и моят ще е готов, та много срам ме хвана и се задействах............

Браво за чорапчетата, таман за другата Коледа ще ти са готови:clap:
Те момите колкото и да пораснат все ще се радват...Майтап майтап но помните ли колко обиколки правеха около нашите пейки- да ти са живи и здрави !!!

Приказни са станали чорапчетата! И Снежко е много готин! И не знам дали твоите ще станат абитуриентки докато ги оформиш, ама моя ще стане докато го уредя с коледно чорапче :D
Пожелавам ти много здраве и повечко време за прекрасното ни хоби през новата година! :kissyou: :kissyou:

Браво , прекрасни неща си сътворила. През новата година да се два пъти по толкова:clap:

Чорапчетата са много сладки. :clap::clap: Ми то има няма 11 месеца и половина и ей къде е Коледа, ще ги довършиш.

Много са красиви коледните чорапчета!Тъкмо ще имаш време до другата Коледа да ги оформиш на спокойствие.Много ми хареса и снежното човече!:clap:

Диде, доколкото виждам - тонирана панама и част от нея се шие, или бъркам? Снимките ти са като моите. ♥♥♥ Честит да ти е!!! Нали си обичам дамите........
Да споделя как снимам напоследък - насочвам лампата настолната към гоблена и снимам с телефона. Не са перфектни снимките, но стават.

Диде, всичко се шие, панамата е тонирана наистина.
Това е малкият модел на Мавританката.
А за фотото, днес нямаше никаква светлина - много мрачен ден, пък и нали се надявам скоро де ги рамкирам, не се и напъвах.......... :)

Много красив. И аз го имам на материали, но все има нещо преди него. Като гледам твоя ми иде веднага да го започна. Успех със следващия.

Назад