Верига за гоблени ланарт

• Началник на темата Началник на темата pakpak
  • Начална дата Начална дата
Готова съм регистрацията.С радост моля да ме включите в групата.

Регистрирах се успешно.Моля да ме включите във веригата.

Следващите

Следващите влючени са -

1. Temenuzhka
  2. diana ivanova
  3. marji60
  4. mucho
  5. sps
  6. Mimik
  7. qni
  8. katrin004
  9. djidjo56
  10. GILDA
  11. lusi
  12. slasch
  13. alunagalia
  14. radost63
  15. Jully

hi

:hello: Направих своята регистрация и се надявам да бъда вкючена във веригата. Идеята е чудесна! Поздрави:kissyou:

Здравейте, момичета и момчета!!!!
Това е една чудесна идея... изпратих си регистрацията с молба да бъда включена... Предварително Ви благодаря:kissyou: :kissyou:

Здравейте, някой проверявал ли е дали има ограничение колко бързо може да нараства обема на писмата в gmail без да стане подозрително?

:clap: Идеята е страхотна. Регистрирах се и си изпратих даните. Дано да не съм объркала нещо. Моля и аз да бъда включена. Много благодаря!

Да е жива и здрава pаkpak :) получих мнооого схеми и продължават да пристигат :) благодарности за положения труд

КРАЙ

Ами това беше :party: ....изпратих каквото имах. Някои от схемите не са с добро качество, но все пак са четливи.
Тези които ми изпратиха данните си последни - за съжаление не са включени във веригата, но успях да им изпратя към 100 схеми.

Ако имате желание , може да се допълни колекцията . Може да изпращате нови схеми на ланарт на verigalan@abv.bg и аз ще ги разпращам по веригата.

Направила съм резервна кутия , но трябва да решим как ще се използва.

Вероятно ще има желаещи да теглят схеми от там.

:oops:

Ще забележите , че има 3 схеми на други фирми :shhh: - може да помислим и за тяхното разпращане :D

Назад