Верига HAED

• Началник на темата Началник на темата pakpak
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте,
изпратих пощенските кутиил
Дано не е късно да ме включите!
Благодаря!

PakPak моля да включиш и мен - най-сетне да дойде ред и на моята любима колекция ХАЕД :)
изпратих всичко необходимо на оставения имейл.
Благодаря!:kissyou:

Момичета...PakPak им азатруднение с форума....не може да влиза...дано да е временно.Помоли ме да ви кажа, че въпреки всичко е започнало разпращането на първата кутия на хаед.

Да! Аз вече получих няколко схеми...... Много съм щастлива!

Прекрасна идея, Pakpak! Благодаря ти!:kissyou:

А дали ще има още?

Изключена

Poluchih email ot Pakpak predi edin chas. Misli che e izklyuchena ot foruma zaradi verigite:(
Moje li da ni kajat kakvo e problema s Pakpak?

:no:

Здравейте,
искам да ви кажа следното- това че немога да влизам във форума няма нищо общо с новия сървър. И доказателство за това е че пиша в момента от друго място. Баннат ми е ай пи адреса от който пишех до сега- вероятна причина - разпращането на схемите.
Момичета ако искате да имате и схемите на гобленсет, вилер, и ...става въпрос за още едни любими за вас схеми ...ами борете се...защото аз си имам схемите и мен това не ме касае, засяга вас.

Можете да ми пишете на емейла - без значение на кой от всичките .

Здравейте,
искам да ви кажа следното- това че немога да влизам във форума няма нищо общо с новия сървър. И доказателство за това е че пиша в момента от друго място. Баннат ми е ай пи адреса от който пишех до сега- вероятна причина - разпращането на схемите.
Момичета ако искате да имате и схемите на гобленсет, вилер, и ...става въпрос за още едни любими за вас схеми ...ами борете се...защото аз си имам схемите и мен това не ме касае, засяга вас.

Можете да ми пишете на емейла - без значение на кой от всичките .

Не си банната миличка,просто не е приключило преместването на форума,ще има дни когато няма да можеш да влизаш,просто изчакайте още малко,и при мен е така:idea:

Мили дами знае ли някой какво става с веригата ХАЕД,има ли някой някаква информация ?

Ами аз имам в едната кутия около 120 писма. Другата не е включена.

Доколкото знам схемите на ХАЕД оригинално са в pdf файлове, а тези които съм получила, доколкото успях да разгледам са все картинки, това нарочно ли е?

Ами аз имам в едната кутия около 120 писма. Другата не е включена.

Доколкото знам схемите на ХАЕД оригинално са в pdf файлове, а тези които съм получила, доколкото успях да разгледам са все картинки, това нарочно ли е?

Не мога да си го обясня , но аз нямам нищо :( явно съм изпуснала гоблените на любимата си колекция :uhhhh::cry:

Момичета pakpak има все още проблем с влизането във форума,имайте търпение:idea:

Ако схемите се пращат във оригиналния формат ще взимат по малко място и ще е по добре спорет мен. Тогава няма да са нужни две кутии

Момичета ,направо съм сразена.В кутията си имам 933 Хаедки и всичките ми любими модели,Pak Pak няма да мога да ти се отблагодаря.Голяяяямо БЛАГОДАРЯ.Ти си съкровище.

Статус
Not open for further replies.
Назад