Верига ВВиллер

• Началник на темата Началник на темата pakpak
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте! Понеже Кора се показа изключително добра мога ли и аз да помоля да ми препрати това което има от веригата Вилер! Хиляди благодарности за отзивчивостта и и дано намери малко време и за мен
skiriakova@gmail.com

:clap: :kissyou::thumbup::flowerlove:Благодаря на Кора...нямам думи...толкова се радвам...имам чувството, че съм най-богата на света :idea: Благодаря ти още веднъж!!!!!

:clap: :kissyou::thumbup::flowerlove:Благодаря на Кора...нямам думи...толкова се радвам...имам чувството, че съм най-богата на света :idea: Благодаря ти още веднъж!!!!!

аз пък се радвам, че съм виновна да забогатееш.Сега ще изпратя каквото имам на теб, защото вече съм започнала и преполовила... Обещах на Пухчето, мога да изпратя и на други, които искат, но тъй като отнема време ще ми е по-лесно препращане до повече хора наведнаж , чакам до.....петък.....и започвам препращането.Между другото ракракчето започва да набира желаещи за верига ДМЦ....после да не плачете-Ха-ха....

Последно редактирано:
За първи път и аз участвам и да видя дали ще се справя. Ako e удобно изпратете и на мен Вилер.EMAIL lbojilova@abv.bg . Предварително благодаря.

писах но нещо не стана. Извинете за моето невежество, но и аз искам Вилеровите гоблени ако може. email lbojilova@abv.bg Много благодаря и дано не съм много досадна.

:(:(Ако може и на мене........email:Nikolina_Kirova@abv.bg.Аз сега започвам много сериозно да се занимавам с любимите ми гоблени, защото вече съм безработна (за голямо мое съжаление).
Поща в gmail: gnkirov@gmail.com.:kiss:

Последно редактирано:
Съжалявам, но с тази верига приключихме отдавна.
Изискваният аза нея са други.
Прочетете началото на темата.

верига ввилер

аз едва днес намерих тази тема. направих си поща dessislawa1@gmail.com
ако е възможно да се включа и аз макар и късно. Вилеровите гоблени са ми любими

аз едва днес намерих тази тема. направих си поща dessislawa1@gmail.com
ако е възможно да се включа и аз макар и късно. Вилеровите гоблени са ми любими

Цитат:
Първоначално написано от pakpak Виж мнение
Съжалявам, но с тази верига приключихме отдавна.
Изискваният аза нея са други.
Прочетете началото на темата.
Добре де
А не прочетохте ли ей това мнение намиращо се 2-3 поста над вашите

Десислава това е точно предното мнение. Така ли не прочете, че веригата е стара и вече е приключила. Ако искаш някой гоблен пиши в Заявки и някой ще ти го прати, като ПЪРВО ПРОЧЕТЕШ ПЪРВИЯ ПОСТ

Статус
Not open for further replies.
Назад