Нова игра-Втори шанс

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Ще помоля за отлагане, пък аз ще си наваксам по нататък, имам абитурентка и ще мога да се включа юни месец

Спирам с играта. Не мога повече да карам с един голблен, а и съм "захапала" серийката на Роял Париж и докато не откарам поне половината няма да шия друго (наумила съм си ги за подарък)

Мили мочичета, най-после приключих участието си в играта. Ако не беше тя, нямаше да види бял свят този гоблен. Поне няколко години няма да си помисля дя шия нещо на Анхор. :D / ама си имам техни запаси в гардероба де - за всеки случай :D/
Благодаря на всички за търпението - черпя :upbeer:

manka, тази седмица няма да мога да представя етап. Следващата се надявам да съм отново на линия.

това е само за мен

има ли възможност за нови играчи, не смея да преброя започнатите ми гоблени, за да не се окажат повече от ушитите :shy2:

:angel:Манка имам една огромна молба, разбрах че можем да останем без форум от претоварване и затова миличка ако имаш възможност изтрий ме от играта "Втори шанс", всичко от нея е в готовите, а ако някога реша пак да се включа ще открием нова тема, но засега нека не заема място.:kissyou:

Аз искам да попитам дали се предвижда стартиране на нова игра? Имам да довършвам 3 гоблена и незнам какво е това чудо само ги премятам по кутиите и само си харесвам нови модели.Ако има и други желаещи ......:shy2:

Аби, и тук се бях включила със Сиси, но пак не я довърших..........Дали няма да измислиш игра " Повогни на Дидка със Сиси" ???♥♥♥

Аби, и тук се бях включила със Сиси, но пак не я довърших..........Дали няма да измислиш игра " Повогни на Дидка със Сиси" ???♥♥♥

Тя твоята Сиси си е трудна за изработка около мустачките може би има доста единични бодове ...незнам ...но Манка да каже ако някой иска да се пробваме ....:kissyou:

Аби, ако ти кажа колко имам започнати и все ги "довършвам" ,все започвам ново я за конкурс ,я за подарък,та ,споко ,все някога ще станат. С игра или без ..все тая.

Аз искам да попитам дали се предвижда стартиране на нова игра? Имам да довършвам 3 гоблена и незнам какво е това чудо само ги премятам по кутиите и само си харесвам нови модели.Ако има и други желаещи ......:shy2:

Стартирай се сама,ако желаеш,той раздела си е отворен.Прави си темичка,и ако успееш да завършиш нещо,ще ти дам и от моите:kissyou: защото мисля че и аз прекалих със започнатите, имам поне 7 или 8......

Ако отворите нова игра аз ще се включа с една икона на дева мария с младенеца, която съм си наумил да домъкна в асеновград живот и здраве (не съм се записал още, но има време като гледам крайния срок).

Опсс,станахте двама Абии,аз ще пускам етапите след вас,няма проблем,вие само желание за шиене да имате се иска.

Само да уточним,кажете устройва ли ви,предната норма,която бях поставила,
ако ви е много да намалим малко....----
Норма за седмицата-300 кръстчета които са равни на 600 гобл.бода

Аз се включвам, всичко ме устройва, тъкмо ще видя как се шие по квадратчета, а не по цветове, както съм шил винаги до сега. Дано да не ми е проблем. Само ако може да почна от идващия вторник, за да имам време да разпечатам гоблена и да си навия конците по местата им и за снимки за старта разбира се. Ако правилно съм разбрал всичко нормата ще е триста кръстчета за седмица така ли е? поправете ме ако греша, че някъде видях в началото 300 кръстчета (квадрат и половина, а това не са ли 3 квадрата всъщност нещо май съвсем се обърках :confused: ). На мен лично ми се вижда малко, но така ще имам време и за тайната си вечеря :thumbup:

Може ли малко разяснение,че в тая жега не ми се връща доооста назад-какво значи 600 гобленарски бода за да преценя по силите ми ли е,че и аз боцкам доста отдавна Казанската,че и мерака ми отмина,но там е друг проблема-дразни ме това,че съм с Венус и с един цвят са няколко символа....

Копнах от първия пост да си решим колко ще ни е нормата да си представим гоблените и Манка да ни почва с отчетите.ако искате може да започнем на 1.6,2014.за да сме подготвени.
1 кръстче = 2 полукръстчета = 2 бода петит поинт (гобленов бод) = 4 бекстича (бод зад игла, контурен бод)
Например, ако нормата е 300 кръстчета,това означава, че който шие с гобленов бод трябва да ушие 600 бода, което е квадратче и половина за цяла седмица, т. е. 1-2 часа работа. През останалото време си шие каквото иска.
250-300 кръстчета е най-ниската норма и най-харесваната. Има и по 1000 кръстчета на седмица. Най-високата норма, която съм виждала е 3000 кръстчета. Аз предлагам да почнем с най - ниската норма. Нормата се шие задължително. По-малко не може. За сметка на това обаче може да се надвишава многократно.

И да допълня 300 кръстчета са повече от добре на седмица според мен.Моляти се Манка да ни направиш теми за да ни контролираш /за да не се разлигавя пак и да не довърша поредния гоблен/....:kissyou:
Мисля да се включа със зимния на ДМЦ а може и с робина който седи една година горкия .....незнам за сега ....

Последно редактирано:
Господи или аз съм тотален идиот или съм пълно куко, моля ви някой да ми разясни на една обикновена БГ разграфена панама (май се води 22 каунта, ако не греша) ако шия на всяка нишка все едно 1:1, 300 кръстчета не са ли 3 разграфени квадратчета? :lookup:

Е за такава панама иде реч

http://www.8888bg.com/view_product.php?pid=253

Последно редактирано:
Това е добре-аз съм на бг панама 1към 4,значи 2 квадратчета горе-долу на седмица...мииии,може и аз да се навия,но какво значи от 1.6,че то мина отдавна тази дата..може би от 1.7?

Назад