ТОРТИ

• Началник на темата Началник на темата alys
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Marinera,сама ги правих ама голям зор видях,защото за пьрви пьт ми беше.
То беше такова ходене от кухнята до компютьра в хола/от там бяха идеите/

Vancheto,тортата изглежда много апетитно.... :thumbup: :amam:
bambina и твоята торта е супер :clap: :amam:

Момичета тортите ви са страхотни!
Сигурна съм, че опиталите ги още се облизват :amam:
Bambina фигурките на тортата са невероятно сполучливи от какво ги прави?
Още веднъж аплодисменти за тези сладки изкушения, които сте сътворили :clap: :clap: :clap:

Steny,фигурките са от маршмелоу,но смятам следващия пьт да пробвам друго тесто за моделиране.Много трудно изсьхна маршмелото и кравичката и розовото зайче станаха плоски отзад.

Тортите бяха много вкусни.Тази с езерцето е торта Сникерс,а другата е тортата с кондензирано мляко на Джема.Честно казано тортата на Джема се хареса повече и на нас и на гостите.
Джема благодаря ти за рецептата!

Благодаря за аплодисментите

Бамбина, страхотно си се спарвила :clap: :thumbup:
И аз за първи път опитах тази мастика от маршмелоу, обаче явно не го нацелих тестото , щоТ много бързо се втвърди и трудно се моделираше ... пък се чудех как да лепя отделните елементи ..
И тези цветове как ги докара :? .. би ли показала бонбоните плс !
Благодаря !

Morena,бонбоните свьршиха.Бяха от Метро вьв форма на зайчета и патета.
Оцветявах с боя за сладки-червената и зелената са течни,купени от склад вьв Варна.Жьлтата и синята са на прах-изпросих си ги от една сладкарска работилница.

bambina,да попитам-кога слагаш боята в бонбоните?Тези на прах, разтваряш ли ги преди това и с какво?Благодаря.

Моята торта на регента
8fc4e570ba9f.jpg

торти

:shock: :shock: :shock: Момичета изпаднах в шок.Какви са тези красоти...останах :zippie:без думи :shock: Много ми се иска да направя нещо красиво за наближаващия рожден ден на дъщеря ми,но не съм сигорна ,че ще се справя. :? Тук става дума за някакви бонбони,които се стопяват и оформят на фигурки,но моля дайте ми по вече информация,от къде да ги купя и как точно да ги обработя :? А някакъв сайт може ли да ми посочите за направата на различни фигури,че на готово да открадна някоя идея ,ще ми е по лесно :?:

Аййй, красотаа :shock: :shock: :shock:
Как ли се реже и сервира туй чудо :?
Ако не те затруднявам много пусни снимки после и на нарязаната торта, че ме заинтригува. Браво, момиче, сестра ти е късметлийка просто :kissyou:

Нямам думи! Каква красота! Няма ли да ви е жал да я хапнете! :clap: :clap: :clap:
Честит рожден ден на сестра ти!

Аномалия,не мисля да снимам разрез защото махна ли червената панделка и тортата ще се радпадне.Ей това ми е грешката на мене-да правя неизпитана ррецепта за празник.Крема се получи рядьк,сложих малко желатин да постегне,но явно му е дошло малко.И добре че имах лента та хем я дьржи,хем е красиво.

Blue_bouble,незнам как ще я хапваме.Сигурно сестра ми няма да иска да я режем веднага-така реагира и когато и поднесохме великденската торта/на стр.15 е/

Скарлет кое точно те интересува?Чехьла е правен от желатин,вода и пудра захар.Тортата -нека пьрво я пробваме и тогава ще пиша за нея."Хартията " е от кондензирано мляко,сухо мляко и пудра захар.От сьщото е и покритието на капака.

Статус
Not open for further replies.
Назад