Малко и от мен - djavka

• Началник на темата Началник на темата djavka
  • Начална дата Начална дата
Гобленът е прекрасен :clap::clap::clap:Поздравления за първият ти Рогоблен:kissyou:

Направо ми взе ума
шиеш със страхотна скорост
и все невероятно красиви гоблени
Поздравления!!!

Благодаря на всички! :kissyou: Няма да спра да го повтарям - форумът е огромен стимул.
А сега - време е да се похваля с новия си ХАЕД:

Ших го на едра панама, с кръстче. За пръв път пробвам така и мисля, че резултатът не е лош.

Преливащите цветове са голяма прелест. Много ми харесва! Поздрвления!!!!

Много е нежен-голяма мъка са тези гоблени,но стават прекрасни!Поздравления!:clap::clap:

Браво, Еви!!!
Всичко, което си сътворила, е много изящно!
Моите поздравления за теб и за прекрасния ти град, който много харесвам и се надявам и това лято да отида там:kissyou:

Прекрасна е феичката!:clap::clap::clap:

ФАНТАСТИЧНА Е!:kissyou:

Много красива е станала!
Моите сърдечни поздравления за тази сладурана!

HAED e stanal prekrasen bravo :clap::clap: za prav pat vijdam HAED na edra panama i rezoltata e mnogo xobav neveroiatna maistorkra si :kissyou:

Благодаря на всички! :kissyou: Радвам се, че феичката ви е харесала.
aida01_04, и аз много се чудих какъв ще стане на едрата панама, но преди него захванах едно от малките дракончета на ХАЕД на същата панама и резултатът на етапчето ме удовлетворяваше. Затова реших да експериментирам и с феичката. В интерес на истината дракончето става по-хубаво. Като го довърша - ще го покажа и него.

Страхотна фейчка толкова е нежна прекрасна е просто нямам думи:clap::kissyou::kissyou:

След дъъъъъълго-дъъъъълго отсъствие дойде време да покажа и новия си HAED. Това е HAE-LV5843 QS Rain Dragon - снощи довършен и изпран, току-що изгладен и опънат. Със страшно много Крейник, който въобще, ама въобще не е фотогеничен. Особено на такова вечерно осветление.

Поздравления! Много е сладък този дракон и ако не се лъжа фона ти е с крайник, нали? Огромен труд, браво!:clap::clap::clap:

Назад