Гоблените на Val4e

• Началник на темата Началник на темата Val4e
  • Начална дата Начална дата
w

Дамата е самата прелест ,не мога да откъсна очи от нея:thumbup::thumbup: Поздравления:clap::clap:

Тази дама не съм я виждала до сега. Просто великолепна, поздравявам те за избора и изработката:flower:
Оригиналът на черна панама ли е?

Ох, много я харесвам тази романтика.... Кажи как може човек да се сдобие с оригинал на това чудо? Като изключим някоя позната украинка да ми го донесе, защото не познавам такава :D А пък другата разработка, която се шие изцяло не ми харесва тоналността на цветовете...
Чудесна е, поздравления!

Ох, много я харесвам тази романтика.... Кажи как може човек да се сдобие с оригинал на това чудо? Като изключим някоя позната украинка да ми го донесе, защото не познавам такава :D А пък другата разработка, която се шие изцяло не ми харесва тоналността на цветовете...
Чудесна е, поздравления!
Аз си я поръчах от тук http://www.brodiranibijuta.com/?page=product&id=717&maker=19

Валче, Романтиката е супер, ама на мен очите ми остават все в Дамата, гледах я и при Ванчето..Голяма красота ,еййй !
Така ми се иска и аз да си я ушия на бяла панама, ама имам толкова купени комплектовки да чакат ред, пък и с мойта бясна мравешка скорост на шиене:D ..само ще въздишам по вашите дами....!

Направо ахнах като видях поредната красота на твоята страничка, камбанките са много ефектни с това ламе, абе въобще всичко е на ниво

Назад