моите гоблени-elli

• Началник на темата Началник на темата elli
  • Начална дата Начална дата
mina, shebek1733 Благодаря :kissyou:
mina, залепени са върху картона, миналата година си играх да ги изрязвам като рамчици,
но честно казано тази година ме домързя :shy2: ама май и така се получиха добре :idea:

Прекрасни са! :clap::clap:Особено престилката за бутилка.Преди две години и аз ших такива подаръци - много са ефектни!:idea:

Супер :thumbup: Много са сладки, а престилчицата за бутилка е много оригинална :clap::clap:

Ето какво успях да си самоподаря за коледа, последното ми творение за тази година:idea:
снощи направих последните бодчета, а сега дори успях да го изпера :idea:
Страшно ми хареса като го видах преди два месеца и веднага го започнах, и мисля че се получи много добре, въпреки че не е в тон със зимата навън ;)
за първи път шия по китайска схема и отначало имах малки колебания,
но в крайна сметка съм доволна от резултата :gipsy:

Миличка Ели гоблена ти се получил прекрасно само го гледам и му се радвам толкова е ярък и тези прекрасни цветове направо грее .Аз ти казах че ако не бяха кръсчетата бих го започнала веднага .Но ти кога успя толкова бързо да сътвориш тази красота незнам.Едно голямо:clap:за този прекрасен пейзаж.:kissyou::kissyou:.Пожелавам ти през следващата година по големи красоти да избродираш.Весели празници от мен и много целувки :flowerlove: :heart:

Ето какво успях да си самоподаря за коледа, последното ми творение за тази година:idea:
снощи направих последните бодчета, а сега дори успях да го изпера :idea:
Страшно ми хареса като го видах преди два месеца и веднага го започнах, и мисля че се получи много добре, въпреки че не е в тон със зимата навън ;)
за първи път шия по китайска схема и отначало имах малки колебания,
но в крайна сметка съм доволна от резултата :gipsy:

Да ти е честит!Весели празници!!![/qu

Ели, голяма красота си сътворила като за приключване на 2009-а :loveglasses: Цветовете са страхотни и супер сполучлив независимо, че е китайнска схемата :clap: :loveglasses: :clap:

гоблена е пракрасен.направо грее .останаха ми очите в него.моите поздравления.:clap:може ли да помоля за схемата на marina4@abv.bg.благодаря и весели празници.

shebek1733,eli1958,puxito,nadejdabr,1226 Благодаря ви, радвам се че моите макове са ви харесали, Весели празници и на Вас :kissyou:
1226, имаш поща :idea:

Прекрасен е! Цветовото съчетание е приказно!:clap::clap::clap:
Да ти честит и да му се радваш със здраве!

Невероятно красив гоблен. Много харесвам гоблени от този види - картина в картината. А този , като че ли го виждам за първи път.
Много ми хареса. Браво и да ти е честит!

Назад