Има ли любители на цветя? ‎2

• Началник на темата Началник на темата lari
  • Начална дата Начална дата
за форума

:kissyou:успях да си сложа аватар тази снимка от лятото на моята тераса имам още доста но ми трябва време да ги намаля може би утре:kissyou:

за форума

да ви покажа и малко от хола , :kissyou:през тази зима ми цъфна амарилиса /рицарска звезда/:idea:

Много свежи цветя!А цъфналия кактус и аз го имам ,но е по-малък.Това не му пречи да ми цъфти цяло лято.
Сега се притеснявам с кафето-голям храст е и винаги е бил в добро състояние.Скоро го пресадих и линее.Съмнявам се в почвата.Защото с един вид почва пресадих няколко растения-всички са като кафето зле.:(С друг вид почва пресадих повечето саксии и са в прекрасен вид.:shy2:

Честита първа пролет на всички - много усмивки и слънчеви дни!:idea:

Прекрасни цветя, особенно розичката ти. Дано да успееш да я запазиш. Моята миналата година не оживя.:(

И аз да покажа новото си попълнение,но вече няма място къде да ги подредя в квартирата. А Спатифилиюмът ми ще цъфти за втори път от една година насам.

Последно редактирано:
ra4ko 75, надявам се розичката да оцелее.Уверих се, че трудно виреят в стая с отопление.И вече ги гледам на студено.А най-добре се чувстват като ги засадя на открито в двора и стават чудни храстчета.
Ели,честити попълнения!спатифилумът е растение-чистач на въздуха.Моите цъфтят по няколко пъти в годината,но има периоди и на почивка.Твоят може да е в такъв период.

а с тази снимка спечелих красив и огромен градински чадър от списание "Къща и градина", жалкото е че нямам нито едно от двете и още си стои опакован

Прекрасни разцъфнали цветя. Личи си , че идва пролетта. А това малко слънчице е голям сладур. :)

А това е моят бенджамин.Май ще трябва да пробия дупка на тавана:D,че да отиде на гости на съседите:(

Последно редактирано:
И на двете дами цветята са прекрасни.Моето восъче още не се е разтворило.А аз днес си купих две рози от пловдивския панаир.Но съм много разочарована-всяка година все по.бедно е представянето.

Назад