Ами аз ще дойда независимо в колко часа дали в 11.00 или 17.00 часа само да се съберем .... дано да дойдат повече хора :loveglasses: И само да се разберем къде по - точно в парка да се намерим
Мили момичета от сега се отписвам...защото после ще излкючат интернета,аз няма да мога имаше усложнения и съм потенциално опасна,предпочитам да не обяснявам с подробности...но знам че ще ви бъде хубаво.А за списанията може да се разберем нещо по-късничко да се видим по някакъв начин.Приятно изкарване-знам че ще бъде такова:kissyou:В парка си е за бира...:wine:
Ами то ще има среща ама все се проваля или отлага нещо ... много сме несериозни ... Така че аз предлагам да се съберем тази събота 6 юни в 17 часа ... и да се чакаме на голямата ваза в парка Отсега да знаем къде и кога и така ще се съберем повече хора мисля!!!! Майчетата ще могат да си вземат и дечицата да побягат малко ... така че който е съгласен да пиши :kissyou:
Здравейте, много ми се искаше да дойда и да се запозная с вас, но за съжаление няма да мога. Ще пътувам извън града - за 2 дни до морето . Организирано и планувано е отдавна, много съжалявам. Приятно изкарване. Ще продължавам да ви следя.
Здравейте! Много искам да ви видя но за съжаление съм от 18 часа на работа ако беше по рано или в неделя ... дано за следващата среща да мога да дойда весело изкарване и да покажете снимки:kissyou:
Значи веднага сменяме часа :loveglasses: Само да кажа ча в събота го дават топло времето и предлагам да е примерно към 11 часа ако не ви е удобно нека бъде в 14.00 .... :kissyou:
Много съжалявам момичета,но няма да мога да дойда.Вчера ми се наложи да давам кръв и не се чувствам добре,налага ми се да полежа.Много ми се искаше да се запознаем.
Желая ви приятно прекарване.:kissyou:
За тези, които не са присъствали на предните срещи, може да погледнат снимките ето тук http://www.goblenite.org/showthread.php?t=4761&page=3
Напомням който има фотоапарат да си го вземе и носете повечко гоблени. До утре 14 ч. до чешмичката зад вазата.