ANIMONI, за съжаление нямах много време през лятото и нищичко не съм ушила. Но пък се отдадох на другата си страст-плетенето. Рускините ме зарибиха с плетене от полиетиленови торбички и се получи това.
Леле Вени, глътнах си граматиката! Едно е да ми обясняваш как се прави, друго е да я видя .Много е хубава, то и затова детето веднага я е приватизирало :gipsy:Започвай следващата - може и да се смилят над теб и да ти я оставят.:kissyou:
Момичета, благодаря ви, че ме поощрявате!:kissyou:
Цвети, със сигурност ще има още чанти, така съм се запалила по тях и дано да успея и аз да метна някоя на рамо.
Сами, куката, с която плета е самоделка, с дървена дръжка, от годините на баба. Прилича на кука за чорап, малко по-дълбоко прерязана. Дебела е 3 или 3,5.
Имаш нужда от "пубутване"Аз пък заради теб започнах готвача с прасенцето още като ми прати схемата,но с тази ситна панама все го зарязвам.докато свършат коледните пости белким го ушия.
Всичко е толкова красиво,особено нещата в червено/червеното е любимия ми цвят/,които страшно пасват на червената кухня!!!Страхотни гоблени,часовници,плетки!!!Браво,много здраве и успех!!!:clap::clap::clap:
Лелеее, колко трудно си открих темичката, но имам какво да покажа.
Прасенцето, което "изпекох" за другарчето ми от коледната игра. Ще може с него да посрещне доста празници- по габровски. И още някои дребосъци, които също подарих.
Мале-е-е-е, колко коледни красотички! И на мен прасенцето много ми хареса, но дракончето на ключодържателите обира всички точки. Супер е и много актуално!:clap::clap::clap: