И аз се престраших...

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Испанката ми е готова,имах притеснения как ще се получи,защото вместо кръстчета я ших 1:1,но сега много си я харесвам:gipsy:
Днес изтормозих и колегите :D,не остана мостра на рамка с която да не видя как ще стои,но май се спрях на една съвсем семпла рамка и дори няма да слагам паспарту,защото имаше само 4-5 нюанса на кафяво,но нито един не пасва.
Ето я,засега само изпъната на фазера:D

Последно редактирано:
Поздравления ,Злате!
Чуден е станал:clap: Само се чудя,каква е тая скорост,направо си като фурия!
А сега кой гоблен следва?

Благодаря ви момичета!:kissyou:

ya-ya ,за каква скорост говориш:D 8 на 8 квадратчета ги ших от август до сега..... За сега нищо нямам започнато,оглеждам се за коледната игра:confused:

ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ОТ МЕН,ЗЛАТЕ.МНОГО МИ ХАРЕСАХА НОВИТЕ ТИ ТВОРЕНИЯ-ИНДИЙЧЕТО И ИСПАНКАТА.ОСТАНАХ ЕЙ ТАКА:shock::idea:

Истината е по средата на 2-те снимки:D И двете не показват реалните цветове...:(

Последно редактирано:
честита нова придобивка станала е много хубава но Злате снимката в галерията май е по-добра :kissyou:

честита нова придобивка станала е много хубава но Злате снимката в галерията май е по-добра :kissyou:

Благодаря ти Жужи! Снимката е една и съща....и аз съм забелязвала че една и съща снимка изглежда по-добре в галерито,може при качването да се обработват малко,не знам,но със сигурност ще пробвам да направя по-свястна снимка:D.

Малко Коледно настроение и от мен:

Топката и картичката на черна панама вече са при другарчето ми от играта.
Благодаря на Tazzzz за хубавата снимка,аз нещо не се справих,затова качвам и нейната снимка:

Последно редактирано:
:clap:беше една , а сега цяла кошница -много хубави са станали освен да се надявам че ще ми се падне една топка при томболата защота аз няма да си направя тази година така и не разбрах от къде ги купувате тези стериопорни топки ?

:clap:беше една , а сега цяла кошница -много хубави са станали освен да се надявам че ще ми се падне една топка при томболата защота аз няма да си направя тази година така и не разбрах от къде ги купувате тези стериопорни топки ?

zhak,разваляш изненадата:D,няма да ти кажа дали ще подарявам топка,но ти се надявай:D
Аз лично купувам топки и сърчица от Казанлък ,а сега видях,че и при нас на Цар Симеон 77 имат книжарница.http://www.slanchogled.com/sunflower/contacts.aspx

Статус
Not open for further replies.
Назад