И аз се престраших...

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
:kissyou:Благодаря момичета!
Разбира се,че ще ви се представим с госпожата,ама само да ми дадат графика за март да видим кога ще почивам....
ya-ya ,все още не знам кое ще е новичкото:confused:оглеждам се:loveglasses::D

Последно редактирано:
Да се оплача,изпаднах в шок:(
Изпрах испанката и черната панама вече не е черна....
Прах с почти студена вода и сапун.И друг път съм шила на черна панама,но е била немска, а сега ших на Орхидея.С нетърпение чакам да я видя утре на дневна светлина,но със сигурност няма да стане по-черна ,направо си избеляяяяя ,стана ужасна :cry:

Наистина не е приятно, че панамата е избеляла:(, но испанката сама по себе си си е шедьовър и да притежеваш този гоблен е прекрасно!!!:idea:
Красива и въздействаща е сама по себе си.
Опитай се от този ъгъл да го погледнеш.....:kissyou:

Сега изглежда като във фотостудио на сесия.:loveglasses:Хубава и пак хубава:clap::clap::clap:

.

Испанката е прекрасна. Това, което ти смяташ за дефект го намирам за късмет. Така черното по ръкавите се отличава, а и черния цвят не го обичам.Късметлийка си щом черното от панамата не е попаднало върху бродерията. Ще имаш уникат! Усмихни се.:greeneye:

Благодаря момичета за милите ви думи:kissyou: Мони,наистина ,добре че на бродерията й няма нищо.Но при прането водата не беше черна,по нищо не личеше ,че ще се промени цвета.Ох,яд ме е ,но наистина нищо не мога да направя!

:D Усмихни се, не е нещо ,което можеш да поправиш По-добре се откроява бродерията и не случайно ти казах ,че е на фотосесия,прекрасно изглежда!:loveglasses::clap::clap:

АТА не се ядосвай ,и така си е добре,Така ще си имаш уникатлна испанка.Мога да ти дам съвет следващия път когато се притесняваш да не ти пусне просто сложи една лъжица оцет в водата:kissyou:

проблема е че си прала със сапун сега я накисни с хладка вода и я остави доста време и ще се оправи една съседка направи това което ти си направила но със тъмно синя и стана като избеляло синъо -имаше едно време дочени работни облекла такова синъо направо и се плачеше но се оправи изглежда е останал сапун който сега ти изглежда като бял ,аз знаеш шия в последно време на цветна панама и имам от всички видове-бъл.чешка немска но ги пера без сапун и цвета не се праменя :kissyou:

:D
проблема е че си прала със сапун сега я накисни с хладка вода и я остави доста време и ще се оправи една съседка направи това което ти си направила но със тъмно синя и стана като избеляло синъо -имаше едно време дочени работни облекла такова синъо направо и се плачеше но се оправи изглежда е останал сапун който сега ти изглежда като бял ,аз знаеш шия в последно време на цветна панама и имам от всички видове-бъл.чешка немска но ги пера без сапун и цвета не се праменя :kissyou:

Еее,Жужи,свърши вече,каквато такава,опънах я на фазера и утре ще и търся рамка:DА това,че сапуна е виновен сигурно е така,защото аз май попрекалих с него и какво толкова сапунисвах незнам/вече ми е смешно/.

Последно редактирано:
Аз се чудя като и сложиш антирефлексното стъкло дали въобще ще си личи,че е избеляла?:confused:Иначе е направо страхотна!Като жива е!:clap:

Аз се чудя като и сложиш антирефлексното стъкло дали въобще ще си личи,че е избеляла?:confused:Иначе е направо страхотна!Като жива е!:clap:
Веси,стъклото ще е антирефлексно,но със сигурност то няма как да промени цветовете,днес на работа като я изпъвах на фазера,не казах на никоя от колежките ,само едната ,като оглеждах профилите,каза,че трудно ще намеря профил за „графитената“ ми панама...:D,тогава им обясних защо ми е графитена панамата:idea:Ама вече спрях да се ядосвам:oops:

Така си е достатъчно чаровна испанката, иначе щеше да се скрие бродираното с черно, а така се отличава. И освен това е неповторима - никой няма да има испанка на такъв фон, мила. Това си е твое дизайнерско решение, според мен!!!

Я да вземеш да я донесеш в неделя ,да видим на живо какво толкова не й харесваш.
И аз мисля,че така черното изпъква по-добре,пък и си имаш уникат.

Определено ще си имаш най-красивата и уникална испанка! По-хубава е с този фон.

Еее,страхотна испанка!!!Както казва Мони,дефекта се е превърнал в ефект.Няма място за кахъри,радвай се,защото наистина е станала уникална!:kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад