И аз се престраших...

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Един сладур , изостанал от Коледа самичък и неоформен :) и една меланжирана розичка:

Така и така подкарах новата година с дребосъци, продължавам в същия дух :

И едно иглениче, за подарък :) отдавна бях си харесала котараците, но сглобяването на тези дребосъци ме побърква :smokin::uhhhh:

Злати,просто чудесен игленик!!!!!"Завидях" на притежателят му от цялото си сърце!!!!!

Дребчовците ми са оформени на картички и да ви покажа едно керамично яйчице, което правих с огромно желание :) Има още какво да се желае, но горе долу стана :gipsy:

Според мен керамичното яйце е супер - не знам какво още може да се желае :idea:
И аз се присъединявам към молбата да разкажеш повече на направата му :kissyou:

Благодаря ви, момичета, яйчицето е боядисано с водоразтворима бяла боя, смесена със лепило, трябваше да е Ц-200, но понеже ми беше свършило, ползвах лепило за стиропор :), то също е бяло и след изсъхване е прозрачно. След като изсъхна, минах втори слой , залепих мотивчетата от салфетки и започна веселата част :D Изрязвах парченца от белия слой на салфетка и обгарях крайчетата на запалена ароматна пръчица. Майсторките, които се занимават с декупаж, ми казаха, че тези парченца е трябвало да се застъпват, така се получавал по-голям ефект, а аз като не знаех, много внимавах да не ги застъпвам :) Вчера минах с 2 слоя безцветен лак, също на водна основа. Ами това е.....

Последно редактирано:
Много стилен подарък / предполагам/!!!:loveglasses: С аромат на роза.....:clap::kissyou:
Аз пък защо реших, че ще е подарък...:crazy:

Злате, както винаги си много изискана в подаръците... някой е бил голям късметлия :idea:
:clap: :clap: :kissyou:

Като видях, че си писала точно за тях се сетих. Много красиви са станали. :clap:

:D Ами няма какво друго да е ...Дименшъна има вероятност /с мойте темпове/ да стане по нова година....и така по 2 гобленчета на година :idea:

Статус
Not open for further replies.
Назад