Гоблените на MAREHA

• Началник на темата Началник на темата mareha
  • Начална дата Начална дата
ето ми дръвчето преправено.нещо неможах да направя добре снимката,но аз си го харесвам.

Здравей,

Прекрасна колекция от гоблени си си направила.

А дървото ти е много красиво и оригинално :clap: на теб.

Поздрави :kissyou:

Чудесно е! :loveglasses:
И най-важното - ще е красиво, без да се налага да го поливаш... :gipsy::D:kissyou:

Чудесни нови нещица си сътворила.:clap: Откъде ти идват тези идеи. Искрено се възхищавам!:kissyou:

Брей, Мареха, какво ме направи! Направо ми иде да си скрия главата в земята от срам. Не съм си и представяла, че някой може да сътвори толкова много удивителни красоти. Поздравления!:clap:
За това се иска невероятно въображение.

Лелеее едвам си намерих темичката.То срамота,не съм публикувала от толкова време ама пусти мързел :D Ето последното ми гобленче.Мисля сама да правя рамката,като си намеря подходящ плат. Все още не съм го прала и гладила,но нямах търпение да ви го покажа,защото много ме измъчи.Лесно се шие,но незнам защо го бърках 1000 пъти...... но важното е че накрая стана :idea:

Много е сладък! И аз съм шила част от тази серия готвачи, но този още не съм. Твоят е голям симпатяга! Браво!!! :clap:

Прекрасен помощник ще си имаш в кухнята!:clap: Много е сладък! И аз съм им хвърлила око, но не знам кога ще им дойде реда.:D

Идеален е готвача,сутринта нямах време да те поздравя:clap::clap: остава сега да го метнеш и на някоя стена,да ти краси кухнята:idea:

Хайде сега пък и ти - мързел, ангажираност се казва...:D Пък и докато си мързелувала много симпатично гобленче си направила.:clap:

Страхотен е!Само ако знаеш как ги харесвам,но като нямам толкова много ръце?:DА дръвчето си е много хубаво!:clap::clap::clap:

Мили момичета благодаря ви много за хубавите думи :kissyou: Голям стимул сте ми.За сега обаче няма да има другарче.Имам доста други неща да правя,които не могат да чакат,така че за сега моят готвач ще се задоволи само с мойта компания :D

Инче, на този готвач твоята компания ще му е повече от достатъчна, много е готин!!! А по принцип и на мен така ми се случва, лесните моделчета ги бъркам и бъркам, но важното е че твоят готвач е станал супер!!!! :clap: :clap: :kissyou:

Поздравявам те за прекрасната и разнообразна колекция!:clap::clap:С твоите сръчни ръце скоро ще избродираш някой за компания на готвача може и дядо Мраз...:D

Назад