Брей, Мареха, какво ме направи! Направо ми иде да си скрия главата в земята от срам. Не съм си и представяла, че някой може да сътвори толкова много удивителни красоти. Поздравления!:clap:
За това се иска невероятно въображение.
Лелеее едвам си намерих темичката.То срамота,не съм публикувала от толкова време ама пусти мързел Ето последното ми гобленче.Мисля сама да правя рамката,като си намеря подходящ плат. Все още не съм го прала и гладила,но нямах търпение да ви го покажа,защото много ме измъчи.Лесно се шие,но незнам защо го бърках 1000 пъти...... но важното е че накрая стана :idea:
Мили момичета благодаря ви много за хубавите думи :kissyou: Голям стимул сте ми.За сега обаче няма да има другарче.Имам доста други неща да правя,които не могат да чакат,така че за сега моят готвач ще се задоволи само с мойта компания
Инче, на този готвач твоята компания ще му е повече от достатъчна, много е готин!!! А по принцип и на мен така ми се случва, лесните моделчета ги бъркам и бъркам, но важното е че твоят готвач е станал супер!!!! :clap: :clap: :kissyou:
Поздравявам те за прекрасната и разнообразна колекция!:clap::clap:С твоите сръчни ръце скоро ще избродираш някой за компания на готвача може и дядо Мраз...