Благотворителност с Орхан Мурад и goblenite.org

• Началник на темата Началник на темата teen_f
  • Начална дата Начална дата
Момичета радвам се че сте уредили нещата :clap:
непременно ще дойда на откриването :kissyou:

:D Радвам се ,че се уреди зала.Успех на начинанието!:thumbup:
Ще се опитам да дойда на откриването.:kissyou:

СУПЕР! На каква чистота е това радио?

Ще умра от любопитство - някой вече купил ли си е от моите катрички?

mareha пристигнаха:)Дори споменах като ме питаха кой е дарил гоблените,казах че има гоблени от Австрия и Италия изпратени:)

Четвъртък 11.12, в 15ч. Орхан Мурад ще е в Общинска библиотека.Всички сте поканени да присъствате на срещата с него.

P.S.Момичета аз съм вече в София и ако изпратите нещо до Хасково,няма как да го получа:(

Тийн,
съжалявам, ама аз написах това във форума сутринта и веднага се изстрелях към Пощата... и ужасно се ядосах на себе си,че съм такъв заплес...
Пуснах тези 2 картички с бродирани миниатюрки на хасковския адрес...
Сега виждам,че си ми писала ,че няма да ги получиш..нека да останат за друга подобна инициатива..
Още веднъж съжалявам..

Няма проблем.Аз ще се надявам,че до петък все ще има документи за изпращане в София и ще се сетят да пуснат и твоите картички:)

Днес в Лична драма имаше публикувана обява за тази благотворителност заедно с goblenite.org.Надявам се повече хора да разберат и посетят базара

Мили момичета, направих малко снимки на базара. Днес отидох за малко там и хванах 2 събития :) 5 минути след мен дойдоха Орхан Мурад и съпругата му :) Невероятно лъчезарни и земни хора:clap: Ето малко снимки. Второто събитие беше връчването на подаръка от коледно-новогодишната игра на ralli от Teen_f - снимката ще я сложа в темата за играта.
На първата снимка от ляво надясно са: Аз (Ducky), ralli, Орхан Мурад, elli, kiki_niki

Толкова много красота събрана на едно място ,дано да се продат и да донесат повече парички за децата . Ducky благодаря за снимките ,да се порадваме и ние :kissyou:

Назад