Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата Marieta_
  • Начална дата Начална дата
И аз се нареждам на опашката за гушкане :gipsy:

Мариета
, много е хубава възглавничката, скараха ли се вече за нея?

Че кога го завърши и оформи на възглавница....................
Чудесно е :clap::clap::clap:

m_rija, blue_bouble, biskvitka_,ralli, did_tag, трогнахте ме , много благодаря!:kissyou::kissyou:
biskvitka_, да, успяха:D, но уж вече всичко е нормално:idea:!
Момичета, благодаря още веднъж!:kissyou:

Малко дребосъчета на коледна тематика.
Картичката все още не е получена :(, но за щастие другите две са при притежателите си:kissyou:

Сиамчето е станало меко казано невероятно,направо се заплеснах по него,страхотно се е получило!

Благодаря ви, момичета! :loveglasses:Имам още мъничко да покажа на коледна тематика, но първо искам да ги получат притежателите си и тогава ще кача снимки:idea:

Бялото бележниче със зелената елхичка вече ми е в чантата!:kissyou:
Мариетка, много ти благодаря!:kissyou:

Ето още нещо коледно, приготвено за подарък.
Както и тази малка бродерийка, която май не можах да измисля как да оформя и за сега ще остане така:confused:

Много е закачлив Дядо Коледа на бутилката! За бродерийката - предлагам - лентичка за свещ или бутилка.

Леле, какъв срам! :-|

Да се похваля, бележничето с джинджифиленото човече е за мен. Мариета, много ме трогна! Най-вече ти благодаря за това, че е с фирмения ми знак! :kissyou:

Престилката и миниатюрата са много нежни!

Еха, каква зайка!!! А подобно несесерче бях виждала в магазин за куки за плетене и не беше и наполовина толкова красиво!

Като си купя още куки (засега се събират в кутия от часовник), ще си ушия и аз такова.

Еха, каква зайка!!! А подобно несесерче бях виждала в магазин за куки за плетене и не беше и наполовина толкова красиво!

Като си купя още куки (засега се събират в кутия от часовник), ще си ушия и аз такова.

Несесерчето е много интересно и красиво. До сега не съм виждала такова. А да се използва за куки е идея.:kissyou:

biskvitka_, Jully, благодаря ви от сърце:kissyou:
Всъщост из нета съм виждала да се използва и за куки и за всякакви други инструменти, четки за рисуване и т.н. В gallery.ru наскоро видях няколко специално за куки и бяха много красиви. А това, което съм направила го има в изобилие в нета.Просто трябва да се напише crayon roll в търсачката.:flowerlove:
Благодаря ви за милите думи!:loveglasses:

Ето я и готовата "Целувка" на Климт. :kissyou:Все още неизпрана, но снощи я довърших късно и след малко ще си я изпера, за да е готова за рамкиране през Новата година.

Поздравления за Целувката!!! Много труд, но пък си заслужава :clap:
Аз обаче се влюбих в Зайката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Имаш ли и други парцалени кукли?

Назад