Малко и от мен - kara52

• Началник на темата Началник на темата kara52
  • Начална дата Начална дата
Е не направо останах без дъх какви красоти Прекрасни са а и рамките са много добре подбрани .Браво:clap::kissyou::kissyou:

Наведнъж толкова красиви работи показваш,а подбора на рамки е много успешен и придава завършеност и стил!:clap:

Много красиви гоблени,а за леопарда нямам думи.:clap:И моят вече е комплектован и чака на опашката.

Оох докато обера паяжините и мухъла от темичката си голям зор видях.:D

Последно редактирано:
За какви паяжини говориш? Не си бездействала през това време и се вижда от това което ни показваш сега. Творенията ти са прекрасни както винаги !:clap::clap::clap: Продължавай в същия дух!:kissyou:

E не направо си въра. :clap: Бе чуда се аз къде си се покрила. А ти шиеш ли шиеш. Много се радвам че си ушила и градинката. :kissyou: Разкошни са станали и двата. С религиозният доста сложен обаче ми се вижда. :confused:

Благодаря ви момичета за милите думи и за оправданието което ми намерихте :D Минка "он си знае що го бият" и аз си зная къде са ми паяжините.
Цеци да бе да шие ли шие ама на градинките:D в Зелената империя и във Веселата ферма, голямо клинчене падна край тая Казанска мадона - подарък ми е от сина и нямаше накъде трябваше да я ушия, щом свърших с нея за нула време ударих градинката за която ти благодаря от сърце и сега съм подхванала другия Дименшънс който ми подари Санко. Та твоят гоблен и този на Санко ме изкараха от летаргията в която бях изпаднала край Казанската, която между другото никак не е трудна, но аз минах на друга вълна и го мъчих цели 7 месеца все едно ших Воденицата на Буше :D

Поздравления за новите красоти!
Казанската богородица си е класика,винаги ми е харесвала,но да си призная честно,очите ми останаха в Дименшъна.
Прекрасен се е получил!Невероятни цветове!:clap::clap:

При всички икони зора си е голям!
Но си се справила блестящо!:clap::clap:
А градинката на Дименшънс ми останаха очите!:clap:
Прекрасна е!:kissyou:

Здравей и от мен.

Прекрасна е иконата, всяко бодче си е струвало. А и градинката на Dimensions е много красива :clap: на теб за изпълнението.

Поздрави :kissyou: :kissyou: :kissyou:

С тези две красоти хубаво избърса праха от страничката си,но докато ги ушиеш си представям какви паяжини са се събрали у вас.Явно времето за чистене си го използвала да шиеш/но напълно си е заслужавало/.

kara52, mili4ka 4estito 2 novi predobivki, ne moga da kaja 4e haresvam religiozni gobleni, no za dim. mi se raztopi :heart:

neznam dali imat modeli koito da ne mi haresat , a ti prekrasno si se spravila i s dvete :kissyou::clap: radvay im se :wine:

Последно редактирано:
Браво!!!

Оох докато обера паяжините и мухъла от темичката си голям зор видях

Весе, поздравления! Каза, че до края на август ще е готов Дим и успя!:clap: Очаквам с нетърпение да го видя на живо!
Прелест е голяма!:) За иконата знаеш какво мисля;)

Разгледах страничката ти:clap::clap:
Наслада за окото,мехлем за душата!!!!
Поклон пред труда ти!!!!

Назад