Малко и от мен - kara52

• Началник на темата Началник на темата kara52
  • Начална дата Начална дата
Бебока е много хубав .Поздравления за новите ти работи- много ми харесаха, най-вече зимното. Приказно е :clap:

Адашката е прекрасна,освен това макар и в различни месеци и много рзлични:Dгодини,сме родени на един и същи 27 ден.:kissyou:

:kissyou::kissyou:Благодаря на всички посетили страничката ми.

Ето още едно мъничко гобленче изработено много отдавна през септември, почакало за довършване до октомври и достигнало по предназначение едва сега :idea:

Аз го видях и "на живо". Направо е приказка и е оформено в много подходяща рамка - тъмно червено, което допълва цветовете на конците!!! :kissyou:

Приказен бебок!!Майсторът си е майстор!!:clap::clap::kissyou:

Последно редактирано:
т

Трудно откъснах очи от коледната приказка, а когато има море, че и дечица-насладата от картината е пълна. И бебчо е суперски. Честито!:blueflow:

Лелееееееееееее какви красоти.Коледа е вече при теб.Браво направо зимна приказка.А бебока е супер.:clap::clap::clap:

Весе,няма да повтарям хвалебствените думи на дружките.Само ще пожелая здраве и очи,за да ни радваш още дългооооо.:kissyou:

Ооо, след "летаргията" / както сама казваш/ отново си добила твоето темпо и резултата е налице -много нови красотички. :clap: :clap: :clap:

kara52, mili4ka vsi4ko izraboteno ot teb mnogo ama mnogo mi haresva , osobenno ako e dim., momi4eto e prelest, a tazi zimna prikazka - shemata postoyanno sım ya vijdala iz neta, no vse ne me privli4a6e ne6to, oba4e sega u6ita ot teb ,stra6no mnogo mi haresa :clap: 6te si ya izteglya i az nepremenno :D

pojelavam ti prez novata 2011 o6te mnogo krasoti :flowerlove:

:DДааа как позна, наистина могат да си правят компания, проблемът е че го имам само в ПМ и от там го ших, но според мен има какво още да се желае.
И понеже ми изрови темата от дълбокото забвение, ще поместя няколко снимчици на част от това върху което съм работила:

На Императора му се усмихна щастието да бъде облечен и да смени местожителството си от Сливен във Варна и да застане гордо на стената на една новодомка (щерката на любимата ми братовчедка).

Тези лъвчета вече ги видяхте в темата Любителите на Дименшънс - те пък ще отидат да живеят в Свиленград и да пазят стената на един млад Лъв, който тепърва ще се бори с трънливите пътища на живота.

Тази дама е завършена на 99% остава да й поставя коланчето и мънистата, но ще почака да завърша компанията й и преди рамкирането ще бъдат пременени и двечките.:idea:

Другото което ших през това време не съм снимала, а вече не е при мен.

:DДааа как позна, наистина могат да си правят компания, проблемът е че го имам само в ПМ и от там го ших, но според мен има какво още да се желае.
И понеже ми изрови темата от дълбокото забвение, ще поместя няколко снимчици на част от това върху което съм работила:

На Императора му се усмихна щастието да бъде облечен и да смени местожителството си от Сливен във Варна и да застане гордо на стената на една новодомка (щерката на любимата ми братовчедка).

този и аз си го обожавам:loveglasses: гоблени не подарявам :D подарих само един с благотворителна цел за децата с увреждания :-|

Личи кои не стои пред компа а заляга на гоблените.Изчезна от хоризонта и какви красоти си сътворила.Прекрасни са и лъвчетата и фаята.Браво.А сега кои знае каква красота си подхванала.:kissyou:

Отново съм изумена от красотата, която показваш!Винаги избираш страхотни и много красиви гоблени!Щастливци са тези ,които живеят край теб, защото ежедневно се наслаждават на всичко това.Ще спестя думите за прекрасното ти изпълнение за да не се повторя след другите:kissyou: ,но очаквах появата ти с точно такива красоти на Димейшън!Продължавай мила да ни радваш и да бъдеш пример и стимул за нас!А сега.......чакам си аз.......:confused:-да видя кой ще е следващия.....:idea:

Назад