Иконата 12 пъти...изуми ме! Само един гоблен съм шила два пъти. Помолиха ме и за трети, но още се колебая и не мога да направя тази стъпка. Възхищавам се на подобен подвиг! Аз много си харесах детските. Разбира се, и всички останали са хубави!
Поздравления! :clap:
Страхотен усет имаш за рамки (май го казвам всеки път), ама толкова страхотен, че направо ти завиждам :idea:
Имам няколко не рамкирани, ама като се наканя да ги нося, може ли да те викам ти да избираш вместо мен? :kissyou: :kissyou:
Завърших бебешкия преди 1 седмица, но чаках да се роди госпожицата вчера, за да го надпиша и да е напълно готов бебешкия паспорт. Утре ще ходи и за рамка. А кактусчето ще изчака и едно другарче, за да ги рамкирам и ще са подарък за госпожата за първия учебен ден.
Много е красив бебешкия паспорт! :clap: :clap:
А и вашата госпожа е голяма късметлийка... аз не се бях сетила за подарък за нашата, ама май трябва да помисля :idea:
:kissyou: :kissyou:
Пепи, много е сладък бебешкият паспорт, много нежен! Да ни го покажеш и рамкиран. А относно вашата госпожа мога само да кажа, че е голяма късметлийка да има такива родители. :clap: