Малко от мен

• Началник на темата Началник на темата pepina_p
  • Начална дата Начална дата
Мн е нежен, както писах във фейса :) Ще увековечи щастливото събитие :) Поздравления! :)

Чудесен подарък:clap::clap::clap:Дано успея да дойда в неделя,че в събота пък е Задушница и пак ще идвам до Пловдив.

Eeee, страхотен подарък ! Браво и на теб и на Диди ! Ама колко си бърза.... нямам думи! :clap: :clap: :kissyou:

Благодаря ви момичета за хубавите думи!!!:kissyou:
Умря циганката дето ме хвалеше:gipsy:................. ама имам десетки сватбени схеми и тази ми се стори най-най-нежна и така ме грабна, че от раз я уших...... звучи доста нескромно , но и аз си я харесвам....:loveglasses:
Чак бих се оженила повторно, за да си я ушия и на мен.....:D ...шегичка....

Че защо да не си я ушиеш? Нали има Сребърна сватба, Златна сватба, все ще я наместиш някъде тая красота.:clap::clap::clap::kissyou:

Не се сещам, защо реших да ушия това гобленче, но вече е готово...Стори ми се цветно, жизнерадостно и леко абстрактно май....:idea:

Качвам и схемата, ако на някой му хареса. Възможно най-лесното и приятно за шиене гобленче.:kissyou:

Пепи, като ги видях тези китки , веднага си ди представих върху една готина лятна чанта :loveglasses: . Сега отивам да се поровя за някоя интересна кройка и ще ползвам схемата ти, че направо ме засърбяха ръцете :D :kissyou: :kissyou:

Точно това си помислих и аз - тези цветя са само за чанта. Прекрасни са! :clap::clap:Свалих си схемата и с удоволствие ще я използвам някой ден!

Ей много са свежи и сладурски. Абстракто-ефектни :) Супер са. Може и аз да си "открадна " схемата да ги направя хиихи

БЛАГОДАРЯ!!!

Радвам се,че и на вас ви харесват.:loveglasses: Ще чакам да се похвалите и с вашите резултати-чанти, манти...:D

Много са хубави, Пепи! Ще се възползвам и аз от схемата.:idea: Благодаря, че си е споделила с нас.

Много красиви цветенца. И аз благодаря за схемата, винаги може да влезе в употреба и да те спаси от положение по някакъв повод - бърза, лесна и най-вече красота!:clap:

Назад