Има ли любители на цветя?

• Началник на темата Началник на темата demetra
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
fuentemajor, В ПРИКАЗНО МЯСТО ЖИВЕЕШ! САМО КАТО ГЛЕДАМ И СЕ УСПОКОЯВАМ.:thumbup:
itek, ИМАШ КРАСИВИ И РЕДКИ ЦВЕТЯ.ДЪЛГО ВРЕМЕ НЕ МОЖАХ ДА ОТКЪСНА ОЧИ ОТ СНИМКИТЕ!:clap:

lari,ГРАДИНКАТА ТИ Е МНОГО ПЪСТРА И ДОБРЕ ПОДДЪРЖАНА.СТРАХОТНО ПОДОБРЯВА НАСТРОЕНИЕТО КАТО РАЗГЛЕЖДАМ СНИМКИТЕ, ПЪК СИ ПРЕДСТАВЯМ ,АКО ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ РАЗХОЖДАМ
ИЗ НЕЩО ТОЛКОВА КРАСИВО.:party::rainbow:

Jana , много са красиви цветята, но за съжаление не са мои ,а са от ботаническата градина в Монреал.
Ама вашите цветя не са по-малко красиви .:clap:

itek,благодаря за виртуалната разходка-истинска красота:kissyou:

yonka,прекрасни цветя имаш:clap:

mimka,пасифлората ти е много красива.Как я отглеждаш?Дай повече инфо.
Пасофлората ми цъфти за първи път, имам я от миналото лято.Освен ,че я поливам и то доста често, не иска изобщо да е суха, я и торя с течен тор, но много рядко.Май тя си се гледа сама.:DА през зимата беше на топло през цялото време.:gipsy:

Днес китайската роза ме зарадва с цвят, а другата снимка е копривката!:kissyou:

Благодаря за настроението!А копривката е много интересна шарка-това е от мястото й или си е такава?:kissyou:за красивите цветя

Малко природа от градината.И два къта за бродерия и пиене на кафе в горещото.

Къде са тези прекрасни кътчета да си ги взема в къщи, че в мойта панелка:( ако не е климатика - не се диша

Чудесни са кътчетата ти и за отдих и за шиене.:kissyou:
Искам и аз при теееееб:cry::kiss:

Здравейте. Днес направих снимки на моята градинка на перваза на прозорците ми. Жалко, че не може толкова добре да се види как изглежда в действителност, защотото снимам от улицата поради липса на тераса.:kissyou:

Здравейте. Днес направих снимки на моята градинка на перваза на прозорците ми. Жалко, че не може толкова добре да се види как изглежда в действителност, защотото снимам от улицата поради липса на тераса.:kissyou:

Не се притеснявай изглеждат страхотно:clap:Тази година мойте всичките изсъхнаха,а семената ми въобще не се хванаха.:(Но поне се радвам на вашите градинки:loveglasses:

matcata, нямате проблем-може на куп, може и на части да идвате.Е, няма да има сянка за всички,но ще измислим нещо!
А цветята на перваза са чудесни!

Статус
Not open for further replies.
Назад