Има ли любители на цветя?

• Началник на темата Началник на темата demetra
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
:thumbup: qni и твоите цветя са много красиви.В двора имаме още много цветя и тях ще покажа,но по-късно.А тази китайска роза я посадихме и мислехме.че ще е червена/с едър цвят/,от тогава повече не е цъфтяла. :?

А това е моят бодливко
10571085108010841082107212mz9.jpg

keissi и qni,много са красиви цветята ви :!: Като има двор и място много красиви цветя могат да се отгледат :!: Разбира се и грижите не са малко :!: :rainbow:

o6te nqmam problemi s tova cigan4e,ama minalogodi6noto mi uslojni baq jivota :twisted:
napadnaha go akari i mi razbolq i dr cvetq :twisted: ,no we4e pone znam kak da deistvam :wink:

цветя

kamellia каза:
o6te nqmam problemi s tova cigan4e,ama minalogodi6noto mi uslojni baq jivota :twisted:
napadnaha go akari i mi razbolq i dr cvetq :twisted: ,no we4e pone znam kak da deistvam :wink:

Сподели с нас как преодоля проблема :!: На мен ми препоръчаха един български препарат "фитозол" бил ефикасен :!:

:hello: Страхотни цветя имате всички ,наистена как ги опазвате от тези акари.Сега ще пробвам и този препарат "фитозол" дано е ефикасен.Все не успявам да открия нещо добро. :cry:

Аз си "4истя" цветята с "Нуреле", ефикасен е, една капа4ка се разтваря в един литър вода и се пръска отгоре и отдолу по листата и в по4вата се пръска.
С него си 4истя и въшките по цветята и разни такива полеп4ета , които са също един вид акари.

Да ви покажа и аз моите цветя, част от които успях да снимам преди 1 месец.

и това последно за сега. Имам и сакъзчета, но не можах да ги кача, но ще взема да ги снимам, че сега са по-нацъфтяли.

Много обичам цветя и аз, но по - важно е че искам не да си купувам готови от магазина - това всеки го може. По - интересно ми е да отгледам цвете от бебенце. Тогава кефът е пълен. Сега ще сложа някои снимки, а по - късно ще направя още, за д се похваля и аз с дечицата си.

Статус
Not open for further replies.
Назад