Спорове, похвали, оплаквания.......

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Знаете ли найстина сте прави но ние от форума сме силни и няма да ни победят нали затова има заявки но е малко гадно да ти трият труда но идва моренцето както казвате и няма да се ядосвам за глупости:kissyou::D

Козирогче, аз ти виждам страницата в мултито! :confused: Не вярвам да си я възстановила толкова бързо! Сигурна ли си, че ти е изтрита! Знам, че въпросът ми може да е глупав, но току що ти разгледах сайта! Всичко си е на мястото!

Алекс, не давай имена на албумите в галерито. Така не могат да се ориентират с търсачката и да блокират.

Здравейте, момичета. Наистина кофти работа е това с изтриването на схеми из тези сайтове. Напоследък и аз искам да си правя сайт и да сложа някой неща, понеже имам доста схеми, но се замислям... Да не би да качвам, да качвам и изведнъж да го заваря всичко изтрито. В този ред на мисли, моля споделете сървъри ли сайтове, дето не трият, ако има такива.:clap::kissyou:

Момичета, по-малка е вероятността да ви изтрият албумите в мултито, ако ги заключвате - т.е. да могат да се виждат само от контакти. Така външни хора не могат да видят какво качвате, не могат да ви докладват и няма да ви изтрият. Всички мои албуми са достъпни само за контакти, с изключение на тези с моите гоблени.

Както казва Mimik,по същия начин става и в gallery.ru и в mylivepage.com..Албумите със схеми са достъпни само за приятели.A във втория сайт може да се сложи и ограничение на целия сайт.

Не съм убедена, че точно тук е мястото, но видях че и други момичета са благодарили на iliana67/ в тази тема/ и затова искам и аз да се присъединя към тях. :kissyou:
Малко се притеснявах да я помоля за нещо, но след като се престраших - веднага се отзова и ми помогна- почти на минутата. Чак ми стана неудобно.:shy2:
Блатодаря ти от все:heart:, че си така отзивчива към всички!!!:flower:

Аз също се присъединявам към благодарностите за iliana67.Винаги е била с мен много мила и се е отзовавала на молбите ми .Продължавай все в този дух Илиана,защото няма невъзнаградено добро,а в този свят има толкова завист и злоба и винаги е хубаво да се срещаш с доброто

Въстановявам темата,ще я има тук.Не знам причината,поради която Ния я изтри,но няма да се съглася с никой,че е излишна тук:confused:
Понякога наистина има нужда,някой да поспори с някой,
но нека е на тема гоблени тук:idea:

Няма да се натовари форума,с един или два поста повече,не се притеснявайте.Една картинка е достатъчна да качите,за да заеме място за 100 мнения,така че пишете си спокойно тук......
Благодарностите на ЛС,ако обичате.

Въстановявам темата,ще я има тук.Не знам причината,поради която Ния я изтри,но няма да се съглася с никой,че е излишна тук:confused:
Понякога наистина има нужда,някой да поспори с някой,
но нека е на тема гоблени тук:idea:

Няма да се натовари форума,с един или два поста повече,не се притеснявайте.Една картинка е достатъчна да качите,за да заеме място за 100 мнения,така че пишете си спокойно тук......
Благодарностите на ЛС,ако обичате.

Дължа пояснение. Исках да изтрия всички мои мнения,без да съобразя,че с изтриването на първото ще замине цялата тема. Но, ако получа дори едно обвинение,че тази тема е излишна, отново ще я изтрия,вече умишлено.

Мисля че тази тема е полезна, но в нея да се обсъждат гоблени, а не както се получи миналата седмица - този спор нямаше място в този форум според мен.

Мисля че тази тема е полезна, но в нея да се обсъждат гоблени, а не както се получи миналата седмица - този спор нямаше място в този форум според мен.

Да, точно за това съм я открила. Съжалявам за миналата седмица, но.... нищо не зависеше от мен.:greeneye:

За приятелствата които създава нашия форум

Мили момичета искам да споделя с вас колко прекрасен човек е Яница Цветкова и да ви разкажа нещо.
Преди време си харесах един гоблен „чаевница” и се започна една сага с издирването на конците бяха показани bestex. . Какви ли не сравнителни таблици гледахме с нея как ли не търсихме докато на края Яни решила да ме изненада.И тук е най-интересното: Нашата Цветкова се свързала с неина позната в Китай, обяснила за какво става дума, и поръчала конци bestex 100% оригинал .Направила ми комплектовка и ми изпраща гоблена ....................
Е кажете сега как да не ревнеш от щастие как да не благодариш и как да не ти иде да я разцелуваш.
Мила Яни толкова щастлива ме направи думи нямам ..........искам от все сърце да ти благодаря .
Ще снимам конците -такива аз до сега не съм виждала много са финни и странни а какво изпитание за нервите беше да доидат от Варна до София неискам да разказвам. (Китай- Варна пристигат за 4 дни, Варна –София 7).
Е това е моята приятелка Цветкова за това исках да разкажа.

Споделям радостта ти, Аби. Дори за миг се почуствах на твоето място.
Радвам се и за двете ви, че сте се открили. Сигурна съм,че и Яни е не по-малко щастлива от теб, за това,че е успяла да те изненада и зарадва. Няма нищо по-хубаво от това да имаш такъв приятел. Дай Боже всекиму!

За да не отвярм цяла тема за едно питане,ще пиша тук.Момичета,когато искам да сваля схема от dump.ru антивирусната ми писка.Автоматично нямам достъп до страницата,анти вирусната ми го блокира.При вас така ли е?

Последно редактирано:
До онзи ден нямах никакъв проблем с DUMP, обаче вчера като го отворих и на мен ми писна - явно е нещо новичко :D

Определено това с dump-а е наистина от днес. Най-вероятно някой е докладвал, че файлообменникът е злонамерен сайт (заради публикуваните схеми, кракове, книги, програми и т.н.) и това автоматично го е включило в списъците с вредоносни файлове и антивирусните програми (при мен е avast) блокират страниците. Предполагам, че до ден-два ще бъде отстранен този проблем. Няма място за паника. Това е временно. И с други сайтове се е случвало.

Няма вируси. Антивирусната докладва, че самият файлообменник е потенциално опасен. На мен не ми позволява да сваля дори файловете, които самата аз съм качила там... :)

Назад