Спорове, похвали, оплаквания.......

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Писах и на чужд език:)Разбра къде е грешката,извини се и сега да се надяваме,че повече няма да се повтори :)

Последно редактирано:
Момичета, искам да благодаря на Илияна. Това е най-отзивчивият човек, който някога съм срещала. Илиянче, за теб:

Аз пък тази вечер съм най-щастливия човек! Оплаках се, че схемата на гоблена, който смятам да почвам е непълна и за нула време получих от три момичета пълната схема! Без да съм молила за това!
Абазова, Яни, Дими - страхотни сте! :kissyou::kissyou::kissyou:

Благодаря ти Илияна , явно и моето чувство за хумор изчезна , явно не съм те разбрал , но благодаря за всичко

Дразни ме това,че в "безплатни схеми" не се трият постове от сорта "провири си пощата","имаш поща""пращам","вече е при теб"(това може да се напише и на ЛС), а се изтриват тези с по-конструктивини отговори!Не твърдя,че е системно,но си е така!

Дразни ме това,че в "безплатни схеми" не се трият постове от сорта "провири си пощата","имаш поща""пращам","вече е при теб"(това може да се напише и на ЛС), а се изтриват тези с по-конструктивини отговори!Не твърдя,че е системно,но си е така!

Давам ти пример защо не се трият,просто и ясно-
Ако съм решила да пратя някой гоблен на човек ,който го търси в заявките,
и видя тези постове,които те дразнят теб,не бих го пратила втори път и аз нали.Така виждаме че вече търсения гоблен е намерен,и не е нужно пет човека да пращаме една и съща схема.Затова постовете са нужни,надявам се че си ме разбрала.:idea:
А що се отнася до триенето не знам,какво имаш предвид под „по-конструктивини отговори”???

А що се отнася до триенето не знам,какво имаш предвид под „по-конструктивини отговори”???

Забелязала съм,че се изтриват постове,в които е посочено мястото,от където може да се свалят схемите на даден гоблен!А,този който е получил по пощата търсеното от него нека да съобщи от кого(което ,всъщностсе прави от някои).

Давам ти пример защо не се трият,просто и ясно-
Ако съм решила да пратя някой гоблен на човек ,който го търси в заявките,
и видя тези постове,които те дразнят теб,не бих го пратила втори път и аз нали.Така виждаме че вече търсения гоблен е намерен,и не е нужно пет човека да пращаме една и съща схема.Затова постовете са нужни,надявам се че си ме разбрала.:idea:
:clap:да така е, наистина и аз по това се ориентирам, но за съжаление нямам какво толкова много да предложа, но се старая.:kissyou:

Благодаря ти Илияна , явно и моето чувство за хумор изчезна , явно не съм те разбрал , но благодаря за всичко
:kissyou:
И аз ти благодаря Илияна, както и повечето от нас /надявам се/ и на Миро, разбира се - гоблена наистина е много хубав. Идва ми да зарежа, колкото съм ги започнала и да започвам този.:kissyou::kissyou::flower::flower:

Оплаквам се от дебилността на някои потребители на форума. Всички искаме да ни е приятно, когато пребиваваме тук, ама то вече на нищо прилича.
Всеки ден изпращам поне по 15 лични съобщения как да се прикачват снимки през външни сайтове, какви са правилата във форума, обяснявам, обяснявам... Радвам се, че все пак някой взима под внимание думите ми. Благодаря на тези хора.
Обаче! Ето тук идват дебилите...
Не, не смятам, че трябва да използвам по-лека форма на думата, защото на черното не мога да кажа бяло. И 100 съобщения да му пратиш, все едно преливаш от пусто в празно.
Манка ще е най-натоварена, но предлагам съобщения, които не отговарят на правилата на форума, да бъдат трити, а не само редактирани, защото е очевадно, че от добра дума няма ефект. Крайна съм, да, но ми е тъжно, че форумът се е променил. За лошо, за съжаление.

Мило момиче!Запозната ли си точно какво означава дебилност!?И жалко,че млади хора като теб си разрешават такива обиди към по-възрастните във форума.:confused:За теб може тази техника да е лесна,но за хората от моето поколение не всяка информация е песен.:no:И щом сме дебили, просто няма да качваме снимки,за да не дразним можещите.Лек и успешен ден желая на всички!

Нека бъдем по - толерантни , защото има сред нас хора , които не са на ти с компютъра , поради една или друга причина , ако някой например те дразни - просто не отговаряй на съобщения , мнения , постове и т.н. Нека сме благодарни , че има сред нас хора , дори и на по-зряла възраст , защото и по - младите , и ние по - възрастните , ще има какво да научим от тях. От големия опит в гобленарството , винаги има някоя малка подробност , която като ти кажат - улеснява работата ти. А колкото до объщението -дебили , също съм против . Смятам , че думата се употребява в медицинските среди и надали дебил би зашил гоблен . Неколкократно казах , че за мен , няма лош по душа гобленар , самото хоби го предполага , нека не разваляме това мнение , защото зная че повечето от вас мислят като мен .

Хубав ден на всички :kissyou:

Не мога да повярвам, че модератор държи такъв тон във форума. :(
Захар, задачата на модератора е да трие такива постове, не да ги пише. Да наречеш някого "дебил" за това, че не разбира обясненията ти е грозно.

Съгласна съм с Миро и Лари. Не е необходимо да се обиждаме . Наистина сме различни и като такива ни обединяват гоблените. А кои може и не може и дали е на ти с техниката няма голямо значение. Събрали сме се да си помагаме взаимно. Това мисля е главната ни цел. Приятен ден на всички!

Подкрепям Захар, въпреки че не е хубаво да се говори с такъв тон. Но и това е напълно разбираемо!

Повечето съфорумки, на който лично аз съм изпращала съобщения по въпроса за прикачане на картинките, реагират много остро и злобно, въпреки, че съобщенията не съдържат нищо обидно, оформени са като молба, придружени са с елементарни инструкции и с предложение за помощ в случей, че нещо не им се получи както трябва. Не ми е понятно от къде идва тази злоба и този категоричен отказ да се прочете и осмисли това, за което съм им писала.

Не знам вече колко пъти съм обяснявала защо е необходимо да прикачваме картинките през външни файлове. Няма да го правя отново. За мен изречения като "Не знам как" "Стара съм и не разбирам" не са извинения, тъй като на много места е обяснено подробно кое как става. А и освен мен има много съфорумки, който с удоволствие биха разяснили всичко на хората, който имат желание да се научат. Големият проблем е че те просто не желаят!

Има ли още някой, който да не е разбрал, че прикачането на картинки през външни файлове не е никакъв каприз и се прави само и единствено за доброто на форума?

mamanushi, извини ме, но по никакъв начин не мога да се съглася с теб! Обща идея ни е събрала, добре ни е заедно, имаме си хубаво уютно местенце..... А защо не се грижим за него? Нали всички чистим къщите, в който живеем, за да ни е уютно? Техническите неща не трябвало да ни интересуват..... На някой да му идва на ум, че това уютно местенце не е безкрайно и все някога ще свърши? Никак не прави добро впечатление, когато някой човек иска само да взима, а да не дава нищо в заняма.

lari, най-лесно е да се нацупим и да се направим на обидени. Искам да те попитам, преди това защо не се зачудиш поради каква причина се иска това и да направиш поне един опит?

За мен няма никакво извинение и оправдание категоричния отказ на част от съфорумките поне да опитат и да видят това пусто прикачване на картинки дали ще им се получи или не.

Всеки, който има желание да опита, да не се притеснява. В крайна сметка, никой не се е родил научен. Може да се свърже с мен чрез ЛС. С удоволствие ще помогна.

Последно редактирано:
А защо изобщо е оставена опцията за прикачване на картинки във форума? Може би решение на този проблем е да се изключи тази опция, ако е технически възможно. Който има достъп до интернет за разглеждане на форума, ще има и достъп до сайтовете за качване на картинки.

Подкрепям Захар, въпреки че не е хубаво да се говори с такъв тон. Но и това е напълно разбираемо!

Повечето съфорумки, на който лично аз съм изпращала съобщения по въпроса за прикачане на картинките, реагират много остро и злобно, въпреки, че съобщенията не съдържат нищо обидно, оформени са като молба, придружени са с елементарни инструкции и с предложение за помощ в случей, че нещо не им се получи както трябва. Не ми е понятно от къде идва тази злоба и този категоричен отказ да се прочете и осмисли това, за което съм им писала.

Не знам вече колко пъти съм обяснявала защо е необходимо да прикачваме картинките през външни файлове. Няма да го правя отново. За мен изречения като "Не знам как" "Стара съм и не разбирам" не са извинения, тъй като на много места е обяснено подробно кое как става. А и освен мен има много съфорумки, който с удоволствие биха разяснили всичко на хората, който имат желание да се научат. Големият проблем е че те просто не желаят!

Има ли още някой, който да не е разбрал, че прикачането на картинки през външни файлове не е никакъв каприз и се прави само и единствено за доброто на форума?

mamanushi, извини ме, но по никакъв начин не мога да се съглася с теб! Обща идея ни е събрала, добре ни е заедно, имаме си хубаво уютно местенце..... А защо не се грижим за него? Нали всички чистим къщите, в който живеем, за да ни е уютно? Техническите неща не трябвало да ни интересуват..... На някой да му идва на ум, че това уютно местенце не е безкрайно и все някога ще свърши? Никак не прави добро впечатление, когато някой човек иска само да взима, а да не дава нищо в заняма.

lari, най-лесно е да се нацупим и да се направим на обидени. Искам да те попитам, преди това защо не се зачудиш поради каква причина се иска това и да направиш поне един опит?

За мен няма никакво извинение и оправдание категоричния отказ на част от съфорумките поне да опитат и да видят това пусто прикачване на картинки дали ще им се получи или не.

Всеки, който има желание да опита, да не се притеснява. Може да се свърже с мен чрез ЛС. С удоволствие ще помогна.

:clap: :kissyou: Не бих могла да се изразя по-добре! Това е! Понякога е по-лесно да се оправдаем с възрастта , нали.Знам само, че няма "немога" има"неискам" Приятен ден на всички:flower:

Ах, обидени. Някой да ми покаже къде написах нещо за възраст! 4 от последните 10 съобщения, които написах, за изпратени на хора, по-малки от мен. Това само за сведение. Къде написах нещо и за несправяне с техника? Никой не се е родил научен, но не си кривете душата, че ако положиш усилия и прочетеш дори само тук, във форума, ще се справиш.
Говоря за незачитане на правила. Нали правите разлика между незнание и неумение И между грубо пренебрегване на правилата?
Да не говорим, че възрастта не е оправдание. Който иска, ще се научи. Може да е бавно, но ще положи усилия. Няма да ми напише "gledai si rabotata 6te si prawq kwot si iskam nali e forum"...

Хубаво е и да престанете да гледате какво пише под името. Говоря като обикновен редови потребител на форума. Или като пише 'модератор' отдолу, нямам право на това? Когато форумът пак бъде спрян, ще е спрян за всички...

п.с. 'дебилността' я ползвам не в медицинското й значение, тук сигурно сте прави. извинявам се. сменям я с 'простащината'. така ок ли е?

А защо изобщо е оставена опцията за прикачване на картинки във форума? Може би решение на този проблем е да се изключи тази опция, ако е технически възможно. Който има достъп до интернет за разглеждане на форума, ще има и достъп до сайтовете за качване на картинки.

Всички знаем, че в много случаи ползването на външни сайтове за прикачване е за определено време.Не ви ли се е случвало да не можете да отворите някоя картинка в творбите и в етапите и да се ядосвате за това!
Може би решението е във форума да се качват само в тези два раздела - творби и етапи, а всички останали картинки,които не са на външни сайтове да се трият.:confused:

Всички знаем, че в много случаи ползването на външни сайтове за прикачване е за определено време.Не ви ли се е случвало да не можете да отворите някоя картинка в творбите и в етапите и да се ядосвате за това!
Може би решението е във форума да се качват само в тези два раздела - творби и етапи, а всички останали картинки,които не са на външни сайтове да се трият.:confused:

Izviniavam se za latinskite bukvi ... no i az da kaja ... :D
Ne kachvam kartinki chrez drugi saitove i niama da kachvam, zashtoto ne iskam da se vijdat ot vseki - kato iskat da mi gledat snimkite pone da si napraviat truda da se registrirat!

Назад