Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Дразни ме това,че в "безплатни схеми" не се трият постове от сорта "провири си пощата","имаш поща""пращам","вече е при теб"(това може да се напише и на ЛС), а се изтриват тези с по-конструктивини отговори!Не твърдя,че е системно,но си е така!
А що се отнася до триенето не знам,какво имаш предвид под „по-конструктивини отговори”???
:clap:да така е, наистина и аз по това се ориентирам, но за съжаление нямам какво толкова много да предложа, но се старая.:kissyou:Давам ти пример защо не се трият,просто и ясно-
Ако съм решила да пратя някой гоблен на човек ,който го търси в заявките,
и видя тези постове,които те дразнят теб,не бих го пратила втори път и аз нали.Така виждаме че вече търсения гоблен е намерен,и не е нужно пет човека да пращаме една и съща схема.Затова постовете са нужни,надявам се че си ме разбрала.:idea:
А що се отнася до триенето не знам,какво имаш предвид под „по-конструктивини отговори”???
:kissyou:Благодаря ти Илияна , явно и моето чувство за хумор изчезна , явно не съм те разбрал , но благодаря за всичко
Подкрепям Захар, въпреки че не е хубаво да се говори с такъв тон. Но и това е напълно разбираемо!
Повечето съфорумки, на който лично аз съм изпращала съобщения по въпроса за прикачане на картинките, реагират много остро и злобно, въпреки, че съобщенията не съдържат нищо обидно, оформени са като молба, придружени са с елементарни инструкции и с предложение за помощ в случей, че нещо не им се получи както трябва. Не ми е понятно от къде идва тази злоба и този категоричен отказ да се прочете и осмисли това, за което съм им писала.
Не знам вече колко пъти съм обяснявала защо е необходимо да прикачваме картинките през външни файлове. Няма да го правя отново. За мен изречения като "Не знам как" "Стара съм и не разбирам" не са извинения, тъй като на много места е обяснено подробно кое как става. А и освен мен има много съфорумки, който с удоволствие биха разяснили всичко на хората, който имат желание да се научат. Големият проблем е че те просто не желаят!
Има ли още някой, който да не е разбрал, че прикачането на картинки през външни файлове не е никакъв каприз и се прави само и единствено за доброто на форума?
mamanushi, извини ме, но по никакъв начин не мога да се съглася с теб! Обща идея ни е събрала, добре ни е заедно, имаме си хубаво уютно местенце..... А защо не се грижим за него? Нали всички чистим къщите, в който живеем, за да ни е уютно? Техническите неща не трябвало да ни интересуват..... На някой да му идва на ум, че това уютно местенце не е безкрайно и все някога ще свърши? Никак не прави добро впечатление, когато някой човек иска само да взима, а да не дава нищо в заняма.
lari, най-лесно е да се нацупим и да се направим на обидени. Искам да те попитам, преди това защо не се зачудиш поради каква причина се иска това и да направиш поне един опит?
За мен няма никакво извинение и оправдание категоричния отказ на част от съфорумките поне да опитат и да видят това пусто прикачване на картинки дали ще им се получи или не.
Всеки, който има желание да опита, да не се притеснява. Може да се свърже с мен чрез ЛС. С удоволствие ще помогна.
А защо изобщо е оставена опцията за прикачване на картинки във форума? Може би решение на този проблем е да се изключи тази опция, ако е технически възможно. Който има достъп до интернет за разглеждане на форума, ще има и достъп до сайтовете за качване на картинки.
Всички знаем, че в много случаи ползването на външни сайтове за прикачване е за определено време.Не ви ли се е случвало да не можете да отворите някоя картинка в творбите и в етапите и да се ядосвате за това!
Може би решението е във форума да се качват само в тези два раздела - творби и етапи, а всички останали картинки,които не са на външни сайтове да се трият.![]()