част от моята колекция

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата
Роси, покривката е невероятна :clap::clap::clap:и вече попадна в мечтите ми. Тъкмо за моята кухня е.:D

Мнооооого е красива и аранжирана естествено перфектно! Поздравления! :flowerlove: :clap:

:clap: и от мен, перфектна е. Схемата на плодовете твоя разработка ли е или готова комплектовка? Ползвай я със здраве! :kissyou:

Благодаря за прекрасните отзиви , страхотен стимул сте ми :kissyou:
dari_ok , моделът не е моя разработка ,на Vervaco e ,одавна е харесвам , но не намерих подходяща основа , на Рико основите повече са на квадратчета . Моята е направих на Аида 14 , не можах да измисля нищо по подходящо , иначе като всичко на Vervaco се шие лесно, бързо и приятно , само малко е досадно , понеже плодчетата се повтарят .За около 10 вечери моята е уших.

ПОЗДРАВИ

Роси , :clap: за поредната красота излязла от твоите ръце.Виждам , че си сменила цвета на панамата- оригинала е на червена панама. Тази какъв каунт е - така също е много красиво .

Роси , :clap: за поредната красота излязла от твоите ръце.Виждам , че си сменила цвета на панамата- оригинала е на червена панама. Тази какъв каунт е - така също е много красиво .

Лиде , панамата е Аида 14 , на червена панама ми се струва ,че някакси няма да изпъква .

нямаш спирка бе жена, ти спиш ли:confused:есичко е страхотно. Рога на изобилието си има другарче, на Ланарте ако се не лъжа, но за съжаление го нямам да ги покажа - вместо плодове от него излизат много красиви китки.

Как няма да те грабне-знаеш ли колко пъти го гледам днес.Сещам се за две думи -семпло и стилно.С малко цветове/поне така ми се струва/ е постигната толкова красота.

Е как няма да те грабне? НЕВЕРОЯТЕН Е! Отново красота съсзадена от тебе :clap::clap::clap:

Покривката и натюрморта са прекрасни,винаги с удоволствие влизам да разглеждам какво ново има в твоята темичка,прекрасни моделчета и така бързо ги шиеш,че ти завиждам благородно разбира се:kissyou::flowerlove:

Снимки

Вчера бях командировка и взех двете готови сезончета на дъщеря ми , и веднага ги рамкирах . Идеята ни е след като ушие и 12-те месеца да ги сложим в една обща рамка , така ,че всички рамки са временни.

И готвача ми в рамка . Как не мога да правя свестни снимки през стъкло....:(
/16989a97017eb3d443e364042faf8bf8.jpg[/IMG][/URL]

Пробвай да снимаш без светкавица . Така няма да има светлина в стъклото .
А за всичките красоти които си сътворила - поклон ! :clap:

Назад