Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте!Една позната си е харесала гоблен на "Гоблени Стефи".Честно казано не съм нито чувала ,нито виждала нещо от тази фирма,така че ще бъда благодарна, ако споделите мнения за фирмата и евентуално ако някой е шил нещо тяхно,за резултата,за да преценим заслужава ли си да търсим схемата.За съжаление не мога да копирам изображението,за да ви го покажа,гоблена е триптих и се казва "Африкански танц".
здравейте имали някой схемата и ключа на гоблена зеленият замък ,благодаря предварително
Или аз нещо пропускам или тези номера на схемата, която имам не са верни
V&H 3967 го дават DMC да бъде 932 или 799 и двете са сини, а на картинката цвета не е синили поне не това синьо
PS
https://picasaweb.google.com/102047...rflyFromLiebeleiInProcess#5455538246951475298
с ключовите думи, които ми даде открих това, и още едно разочарование, показани са мънистата на една о снимките и са черни, тези който са дадени са бели и сини, оригинала си е син
От средата ли се започват гоблените на Дименсионс?
Здравейте, искам да попитам от къде мога да си купя панама Aida 25 ct в София? :idea:
Видях го тоя онлайн магазин Ata обаче ми се искаше да я видя как изглежда, защото не съм шила на такава до сега и мн се опасявам да не е мн мека и рехава, ще проверя на стамбулийски, ако няма, тогава вече ще взема от онлайн магазина
Благодаря момичета
Видях го тоя онлайн магазин Ata обаче ми се искаше да я видя как изглежда, защото не съм шила на такава до сега и мн се опасявам да не е мн мека и рехава, ще проверя на стамбулийски, ако няма, тогава вече ще взема от онлайн магазина
Благодаря момичета