galya_kost
Гобленар
Дорис,аз шия Казанската на Солария и Краси я уши преди мен,лицето е мноого красиво,а е 1:4,не се захващай 1:1-ще ти изтекат очите!
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
МОМИЧЕТА, МНОГО ВИ МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ НА ЛС КАК ДА ПРЕОБРАЗУВАМ СХЕМА ОТ ПМ В ГРАФИКА! СВЪРШИ МИ МАСТИЛОТО НА ПРИНТЕРА,А СПЕШНО ТРЯБВА ДА РАЗПЕЧАТЯ В НЯКОЙ ОФИС ЦЕНТЪР ЕДНА СХЕМА:angel: /имам инсталирана ПМ ,но тази,която само отваря ,не е за създаване на схеми!/![]()
Момичета,може и да има друг начин, не зная, но аз си преобразувам xds формат в pdf чрез виртуален принтер - PDFCreator .Много моля и аз за същото, ако може не на ЛС защото и аз имам същият проблем и се наложи няколко пъти да моля ata за съдействие няколко пъти, тя разбира се го прави с удоволствие и винаги откликва но предпочитам ако мога да направя нещо сама да си го даправя без да притеснявам други хора, но за нещастие незнам как да го направя а се надявам че все пак някак някога ще разбера.
:kissyou:
Много моля и аз за същото, ако може не на ЛС защото и аз имам същият проблем и се наложи няколко пъти да моля ata за съдействие няколко пъти, тя разбира се го прави с удоволствие и винаги откликва но предпочитам ако мога да направя нещо сама да си го даправя без да притеснявам други хора, но за нещастие незнам как да го направя а се надявам че все пак някак някога ще разбера.
:kissyou:
РМ дава възможност за сейфане в графика.МОМИЧЕТА, МНОГО ВИ МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ НА ЛС КАК ДА ПРЕОБРАЗУВАМ СХЕМА ОТ ПМ В ГРАФИКА! СВЪРШИ МИ МАСТИЛОТО НА ПРИНТЕРА,А СПЕШНО ТРЯБВА ДА РАЗПЕЧАТЯ В НЯКОЙ ОФИС ЦЕНТЪР ЕДНА СХЕМА:angel: /имам инсталирана ПМ ,но тази,която само отваря ,не е за създаване на схеми!/![]()
Мони, но така излиза на 1 лист и ако е по-голяма схемата, по-добре в pdf.РМ дава възможност за сейфане в графика.
1 File
2 От падащото меню избирате "Export to grafics File
3 Next и то само води-пита къде да го сейфа, с какво име и накрая
4 Finish
Момичета,може и да има друг начин, не зная, но аз си преобразувам xds формат в pdf чрез виртуален принтер - PDFCreator .
здр. може ли някои да ми каже гоблена "Раждането на река" на Хаед на каква панама се шие, със бод 1:1 или 1:4 и със две нишки ли трябва да е бодът или с една ?
Благодаря предварително
Давай смело,това често се използва от различните дизайнери на гоблени - от Златно руно,Дименшен и др.:-|Здравейте,
Благодарение на Вас и аз започнах "Раждането на реката", но се натъкнах на малък проблем. В магазина продавачката ме убеждава че номер 731 и 732 вече са само един цвят. И действително на чилето пише 732 ( 731). А в гоблена ги има и двата номера с различни знаци. Наистина изглеждат почти еднакви. Но дали ще се получи желания ефект ако използвам само този цвят и за двата знака?