Vili_SS 18 Септември 2011 #141 Много е красиво и много снежно. Лятото тази зима ли те разхлаждаше . Чакаме да го видим готов :clap:
zhak 18 Септември 2011 #142 :clap:много хубав става и май ще го свърсиш преди края на месеца :kissyou:
A anito_23 19 Септември 2011 #146 Жесток е гобленът и много сполучлив става.Роси, извини ме за любопитството,но какво правиш-като машина за бързо изпълнение на гоблен си?Поздравления!
Жесток е гобленът и много сполучлив става.Роси, извини ме за любопитството,но какво правиш-като машина за бързо изпълнение на гоблен си?Поздравления!
rositsa Гобленар 25 Септември 2011 #147 Готово http://www.goblenite.org/showthread.php?p=441808#post441808
rositsa Гобленар 25 Юни 2013 #150 Моето ново начинание одавна ми харесва и чак сега стигнах до него , трябва да се получи това
margo67 Гобленар 25 Юни 2013 #151 Много красива покривка:clap::clap:Много ги харесвам,но все не ми остава време да си ушия.
Rossko 2 Юли 2013 #156 Адашче, страхотна е тази покривка! :clap::clap::clap: Ще трябва да се пипне на живо, много ми хареса :kissyou:
Адашче, страхотна е тази покривка! :clap::clap::clap: Ще трябва да се пипне на живо, много ми хареса :kissyou:
ANIMONI 2 Юли 2013 #157 Тази фирма имат разкошни покривки и тишлайфери.а твоята и розата и птичките са като живи
rositsa Гобленар 10 Юли 2013 #158 Благодаря момичета , радвам се че Ви харесва :kissyou: Вече е готово , изпрано и изгладено ,но не оформено , надявам се до края на седмицата да го кача в завършен вид
Благодаря момичета , радвам се че Ви харесва :kissyou: Вече е готово , изпрано и изгладено ,но не оформено , надявам се до края на седмицата да го кача в завършен вид
marji 11 Юли 2013 #160 Росе, прекрасна покривчица! Ама много си чевръста - още не съм видяла етапчето и ти вече си я качила завършена. Поздравления и със здраве да си я ползваш!:kissyou:
Росе, прекрасна покривчица! Ама много си чевръста - още не съм видяла етапчето и ти вече си я качила завършена. Поздравления и със здраве да си я ползваш!:kissyou: