Мъниста-manka,koko5,Triana`,jivi и други........

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Господи нещата са страхотни . И пръстените и гривничките - нямам думи . Камбанката е много сладка . Наистина не е зле да се замислиш за бизнес . :gipsy: Аз съм първата клиентка - макар и от далече .

Манка, моите искрени поздравления за твоята творческа фантазия и перфектно изпълниние на мънистените ти творби!:clap::clap::clap:

Любувах се на снимките, но след като видях и един на живо (на една от малкото софийски участнички в срещата) бях очарована!:kissyou::kissyou:

ПРЕКРАСНИ СА!

Да ви покажа и една камбанка,това ще ми е първата и последна :confused: затрудни ме схемата,малко объркваща е за мен поне,но исках да имам,и ето я и нея-
Преглед на прикачен файл 138692

Сега ще потърся някакви други новогодишни играчки да пробвам,но камбанка вече твърдо НЕ.
И да се разтоваря набързо преди малко си направих на обикн. панама една снежинка.До сега само на панама за мъниста съм ги шила,и затова не ги харесвам така,със сигурност ще има втори опит,но вече на панамата,предназначена за тях:idea:
Преглед на прикачен файл 138693

Страхотни са и двете и :no: мога да разбера, че си се затруднила. Ти, която направи толкова много неща с мъниста ;) и произведенията ти са из цяла България. Кой знае какво си намислила пак :D

Манка,БЛАГОДАРЯ за приятната изненада-пръстенът.който получих днес е чудесен!
Моите аплодисменти за нежната снежинка.

Я да се изфукам и аз :idea: Този прекрасен пръстен днес пристигна при мен.
Благодаря ти Мариянче :kissyou:

Манка благодаря ти много за пръстена който получих- изненада ме много! Дъщеря ми го хареса много и си го прибра! :kissyou:

май мънистошиенето набира голяма скорост
много интересни бижута си направила
разглеждам ги с интерес

Марияна, видях на живо твоите мънистени красоти на пловдивската ни среща..
Момичетата, които са били на ІІ-рата нац. гобленарска среща във Варна ни донесоха да видим на живо твоите пръстени-уникални са ..Хубаво е "да изневеряваш " на гоблените с нещо толкова ефирно..
Творческата ти фантазия явно е необятна-сега видях и камбанката..Приказни неща твориш!
Ти вече си си направо за артмагазин! Чакаме да споделиш за неговото откриване!
Аплодисменти!

Мони,много добре ти стоят миличка,да са ти честити:kissyou:

Вече е 01.11 и е време да започна лекичко с коледните украси,ето я първата,надявам се да има и други,понеже трябва да се захващам за иглата,че другарчето ми накрая само мънистени работи ще има:D а трябва и бродерия.

Да ти се начуди човек от къде ти идват такива идей:confused:.Винаги се получат такива ефирни и красиви неща.Искрени поздравления:clap:

Манка, страхотно е новото ти произведение, лично аз бих си го сложила на дамска чанта да ми я краси!!!:loveglasses: Прелест!!!!:clap::clap::clap:

Мариянка,и аз ще повторя Tooth-откъде ти идват такива идей и такаова вдъхновение да твориш такива красоти:idea:Направо са великолепни:clap::clap:Другарчето ти от играта е истинска щастливка-хем мънистени прелести,хем и бродериика:kissyou:

Здравей Манка

Благодаря за поканата да се включим към твоята тема.
Ето някои от моите мънистени творения
Розички

Дървото на парите

Циклама

Елхичка

Бонсай

Последно редактирано:
И още няколко:
Горски ягодки

Сърце

Прасковено дръвче

Теменужка