Благодаря ви много момичета!Много сте мили!
Дорис,ти се стягай че Хаеда пак си го подхванах,а си имам и стан:idea:Само дето не мога да измисля как да си го закрепя на него.:crazy:P
Веси, чакам да видя Дименшъна в рамка, така и така ми направи подарък с моделчето, сега да дадеш идея и за рамка, че и аз скоро го свършвам. Преполовила съм го вече, ама отдавна ме мързи да си търся страницата в етапи, че направо показвам всичко в готовите творби. Да ти кажа, че мострите ме ориентираха и по тях много лесно си намерих подходящи конци, почти същите, да не говорим, че някои от твоите остатъци ще ми стигнат и не се налага да купувам други. Въобще броя го като подарък за моя рожден ден от теб.:kissyou: А що се отнася до Хаеда, следя го с интерес, да знаеш. Става чуден.
Благодаря за вниманието!:kissyou:
Светланке,мила не знам кога ти е РД,но се радвам ако съм го улучила случайно!Скоро няма да видиш моя в рамка,че няма къде да го сложа.В ремонт сме и къщата ми е с главата надолу!Пък и покрай това и пари за рамки няма.Май от теб ще крада идеи!
ОК .Значи отговорността е моя? Тогава имай търпение да го довърша и най-вече обкантя, че май там е по-голямото туткане. Желая ти скорошно и успешно довършване на ремонта!
Молих се на Деница,молих се-подари ми го тоя слон,пък тя ми вика-Ей ти схемата уший си го.Приятелка ми била...
И си го уших.
И с цялото си нахалство използам снимката на Мерито.Еми хубава е.Дано не се сърди.:kissyou:
:kissyou:
Благодаря ви, момичета!Благодаря и на Деница за схемата!:kissyou:И на Васето за панамата!:kissyou:
Веси,гейшата е поочти готова.Само дето нямам време през деня да я довърша,а вечер ми е трудно да я шия.Червено върху червено-гадничко е.
Лека вечер!:kissyou: