ГОБЛЕНИ eli1958-моята неосъществена мечта...

• Началник на темата Началник на темата eli1958
  • Начална дата Начална дата
Ели, отново добре дошла сред нас! Прекрасни неща си измайсторила през дългото си отсъствие във форума.:clap::clap: Но кутията за конци най-много ме впечатли. Цялата ли е твое дело или само си добавила бродерията?:confused:

Ели, отново добре дошла сред нас! Прекрасни неща си измайсторила през дългото си отсъствие във форума.:clap::clap: Но кутията за конци най-много ме впечатли. Цялата ли е твое дело или само си добавила бродерията?:confused:

Кутииката е готова,а бродерията е мое дело

Добре дошла във форума!!!:kissyou: Липсваш предполагам на много хора, но за мен със сигурност мога да го твърдя.:idea:
Пак си се трудила много и качествено с показаните от теб нови неща!!!:loveglasses:
Поздравления за всичко!!!:kissyou:

Това е моят гоблен мечта
Избоцках го за 2 седмици и отново за подарък,но на синчето

Как така за две седмици,да не си намерила игла с електро двигател.Всичко показано е много хубаво и въобще не се съмнявам колко любов си вложила във всяко едно бодче.

:kissyou:Елиии, домъчня ми за теб, колко много и красиви гобленчета си показала........Браво на теб!:clap:

Ели , и от мен добре дошла отново , много хубави неща ни показваш:clap:
Пожелавам ти да си намериш работа и още нови красоти :kissyou:

Как така за две седмици,да не си намерила игла с електро двигател.Всичко показано е много хубаво и въобще не се съмнявам колко любов си вложила във всяко едно бодче.

Руми,такава игла за съжаление няма,но когато човек е имал желанието да притежава тоя гоблен го прави.
Рецептата е такава;оставаш сама в къщи-без телевизия,без компютър,без всякакви външни дразнители.Започваш сутрин в 6 часа ,та до вечерта в 22 и резултата е налице.

Ели, добре дошла :kissyou:Всичко изработено е супер! Да не забравя и сватбата - всички снимки съм разгледала.Да са живи , здрави и щастливи младоженците и всички покрай тях!

Ели :hello: и добре дошла,липсваше ни!Да те поздравя за прекрасната сватба,която сте направили:clap::clap:Пожелавам им много много да се обичат:kissyou:
А за гоблена мечта -наистина е приказен:clap:

Един гоблен подарен ми от Ради,който малко ме поизмъчи в началото.Успях да се преборя с него и това е резултата от Първа сълза.Подарих го на щерката.

Еличка, отново добре дошла и да допълним подаръка. Ако ще да е гарга рошава да е :D Това е моята друга изненада - рамката към гоблена и понеже и аз имам същия гоблен естествено и рамката е почти като моята, няма да се цепиш от колектива! Ей, много ми липсваше, само телефона не стига, така да знаеш. Хайде сега си помисли кога ще дойдеш да си я вземеш :smokin:

Ей Ради,стига вече с тия подаръци:shy2:,чак ми става неудобно.
За идване и дума неможе да стане-трябва да затворя ресторанта:D

БЛАГОДАРЯ ТИ ПРИЯТЕЛКО!!!:kissyou:

:hello: Ели! Почти два часа бях виртуално с теб и семейството ти и се заредих с невероятни положителни емоции. Видях колко здраво си се потрудила, докато те нямаше във форума. Всичко, което си избродирала е много красиво.:clap::clap: Разгледах снимките от сватбата на дъщеричката ти и се върнах 20 години назад в спомените, когато аз бях булка. Желая много любов и късмет на младите, а на теб - нова работа и по-чести виртуални срещи с нас, тук във форума.:kissyou:

:hello:Eли, добре дошла !Толкова много неща завършила..и оная кутия с:flower: розите...:idea:

Ели,сега разгледах твоите творения-прекрасни са:clap::clap::clap:Толкова много и толкова различни-възхитена съм:kissyou:

Назад