От ръцете на Мара

И последното завършено, отново е мъниче. Вече дори и не се замислям над това да ушия нещо по-голямо, такива сладурски мъници има, не мога да се отлепя от тях :)

Темата е зимна, отново е с фотопаспарту (много борба докато напасна размера на картинката, но все пак успях да постигна компромисен вариант), малко сладко мече. В оригинал се пришиват и пайетки-звездички, но нямам идея къде мога да намеря. Но и така си е хубаво. Особено много се радвам на шалчето и френските възелчета по него :loveglasses:

Е, това е отчета, а отсега нататък вече имам средствата да представям новите си начинания и произведения "в реално време" :greeneye: И много се надявам това да става честичко и редовно :rainbow:

мини гобленчетата са прелестни. изобщо носят наслада тези миниатюрки.
чудесен избор и изобщо как съм могла да не видя досега прекрасната ти страничка .
но не бях влизал много много време и сега съм много приятно изненадана
.поздравления

Последно редактирано:
Чудесни са нещата ти! :clap::clap:Оформрението им също :loveglasses:. Защо ли кончето толкова много ми хареса!Може би заради скрития свободен порив към необятното!:idea: А и имам и Тодоровци ,на които е символ.:D

Много ви благодаря за хубавите думи! :kissyou: Радвам се, че нещата са ви харесали и сте усетили частица от емоциите, които усещам и аз като ги погледна! :loveglasses: Особено благодаря и за похвалите за оформлението, защото в началните си гобленарски години това ми беше най-страшната и рискована стъпка, но одобрението от страна на толкова много хора ми вдъхва увереност, че съм на правия път! :greeneye:

Страхотни са всички минита, които си показала :clap::clap::clap: Много ми допада и начина, по който ги представяш :kissyou:
Слънчогледът отдавна е в плановете ми, но все не стигам до него. Сега, като го видях ушит, мисля, че е време да го направя и аз.

Напоследък не ми оставаше много време за гоблени, но все пак имам две малки неща за показване :)

Първо, нещо от миналата година - коледно послание за любимия човек. :loveglasses:
Намирането на паспарту си беше въпрос на късмет - в единствената работеща до късно квартална книжарничка (в Бургас) имаха художнически картон с идеалния цвят. Идеята за звездичките пък ми "хрумна" в последния момент и всъщност те не са feature, а са bug :D - една от тях прикрива малък дефект.

Последно редактирано:
Второто нещо е съвсем прясно, завърших го и го изгладих за снимка, още не е изпрано дори. :)
Двете влюбени мишлета на Margaret Sherry трудно могат да оставят равнодушен когото и да е, а такъв любител на малки сладки гобленчета като мен - още по-малко. :loveglasses:

Засега е само това, но се надявам в рамките на месеца на любовта да мога да завърша и още нещо по темата. :idea:

Последно редактирано:
:D:clap::clap::clap: А пък и от самолет дефектите не се виждат,така че -всичко е чудесно и никой не ще остане равнодушен без :D пред влюбените мишленца.

Чудесни хрумвания виждам на твоята страничка!!! И една фенка на малките сладки гобленчета стои зад тях!!!

Много ви благодаря на всички, вашите похвали придават още повече положителен заряд на гобленчетата! :kissyou:

В последните няколко дни се стегнах и най-после завърших тази влюбена двойка снежковци. Горките, доста трябваше да чакат своя ред, но, като пренебрегнем наличието на коледна елхичка :D, все още е снежна зима, месецът на любовта, значи са си актуални :gipsy:

Последно редактирано:
Назад