За любителите на DIMENSIONS

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Най-сетне остана време и днес успях да си свърша мъничето,ето го -

Спазих долу горе всичко в ключа:D,с изключение че си подбирах сама някои цветове,и броя на нишките също промених.

Последно редактирано:
:clap::clap::clap:Както винаги това фарче е много, ама много хубаво, но и също толкова заразно:D, така че ..."Добре дошла в отбора!":gipsy:

Най-сетне остана време и днес успях да си свърша мъничето,ето го -

Спазих долу горе всичко в ключа:D,с изключение че си подбирах сама някои цветове,и броя на нишките също промених.

Ехааа, браво Манка !!! Започна го на 29 и за нула време го уши, каква е тая скорост. :clap: Много е симпатично това мъниче.

Киче,то гобленчето става и за два дни,но нали почнахме да оправяме учениците,та затова се забавих толкова:idea:
via за сега ще се въздържа,благодаря за поканата за отбора,нека мине 15.09 и обещавам да направя и другарчето му:kissyou:

:clap: много добро изпълнение. Страхотно си се справила, Манче.
Незнам дали тук е мястото, но искам да попитам как се прави фото паспартуто. Много ми е интересно и то ме спира да не пробвам и аз нещо подобно.

Фотопаспартуто се отпечатва на картон А4 на цветен принтер (обикновен, визитен, фотохартия - ти сама избираш, но и най-простияот десетина стотинки върши работа)

:hello:момичета, искам да ви покажа какво шие една приятелка на DIM и да чуем вашето мнение. Тя е малко разочарована от бодовете които са с 5 ката конец, виждат и се груби и казва, че се шият доста трудно, дори се двоуми дали да не използва по малко нишки за тези бодове. И решихме да споделим това с вас, защото нямаме опит с такъв вид гоблени. Аз лично мисля, че се получава доста добре. Картинката е скан.

И аз съм категорично на мнението на Нина - да не се сменя нито броя на нишките, нито бодовете, които са по инструкция. Ще се загуби чара на гоблена.Всичко това дава допълнителен релеф и подчертава отделни елементи.Е, че е трудно с повече катове конци - трудничко си е, но с игла с по-голямо ухо и всичко ще е в ред.

Трябва точно да се спазват указанията. Нали различните катове конци създават усещането за релеф. Ето в моето Европейско бистро - тъмните цветове по прозорците също са в 5 ката.

Аз шия фона на балерината с 6 нишки върху Аида 18 (доста дребна панама),но заради крайният резултат стискам зъби!Не се отказвайте,защото така в началото е трудно да се прецени въздействието на цялата картина!

Аз съм категорична, че трябва да се спазват указанията, за да се получи желаният резултат. Нека не прозвучи снобско, но видях ушит Погледа на леопарда, където не бяха спазени броя на нишките (бяха ги намалили) и въпреки, че беше оригинална комплектовка не ми хареса и се радвам, че вече бях ушила моя леопард преди да срещна тази готова творба, защото сигурно сериозно щях да се замисля дали изобщо да го започна.

Благодаря ви за изказаните мнения, аз също съм за спазване на точните инструкции. Надявам се и приятелката ми да се съобрази с това. Лека вечер на всички!:kissyou:

Нели,и аз си избрах другарче за Бистрото....
Светле,страхотна си!!!
Ако има още от каталога,моля ви,показвайте....

Назад