Среща на Гоблените Плевен

:confused:Веси ,мила,как в тази жега да слезна от "Олимп" до тебе :(Измисли нещо, или отправям молба към някой ,който е по близко до тебе, да ми направи услуга,като ти даде парички вместо мене!Страшно много се извинявам !:shy2:

Пепи-ако за Весито не е проблем,вторник или сряда,ще мина да и дам паричките за твоите маркери:kissyou:

Пепи,маркерите са при мен.Когато решиш-ела:gipsy:Мълчите за среща-явно отпускарите са повече,баба къпе малко бебе и целува ли целува:D:baby:.Е ЩЕ ЧАКАМ-то това остана.Да взема да се стегна и да почвам да шия,че само се размотавам:oops:

:kissyou: За къпане на бебето- никой не се надява на мене, защото съм "работещо момиче". Но щастието е пълно, когато гледаш това създание - чувствата са неописуеми;)А за шиенето - хич не ми се говори, срам ме е от мене самата. Така съм се отпуснала, че се чудя на срещата с какво ще се отчитам:confused: А кога ще се виждаме? Може би преди първия учебен ден?:party:

Ще се виждаме ли в неделя?Не смея да поема инициативата защото съм дежурна да не се окаже че не мога да дойда,за това се ослушвам някой друг да каже нещо по въпроса!Ако ще се виждаме и ако успея да дойда ще има почерпка:cookies: от мен нали липсвах на партито за ЧРД :D !

:(Чаках,чаках... някой да отговори на Юлето ,но напразно!:idea:Айде сега аз да питам!?Утре времето ще се захлади ,има ли желаещи да се видим по същото време,както винаги ,на същото място ,в неделя 29 август!Без повод,просто ей така , да спазим трацицията и за да не се забравим!Пие ми се :upbeer: с картофки или 1/2 пица"Маргарита" :D и ми се гледат красоти на живо!
Мислете бързо!:gipsy:

На никой ли не му се иска да се видим !И що!:gipsy:Този пост после ще го изтрия ,но нека да видите колко много ми е :(и:cry:!Отивам да се утешавам :hic:Ай .Д Е Ш .а .о !ПРРИ..ятен ви дее..н !:oops:

Здраве да е !nerito много удобен момент за бродиране ,опъваш си крака и действаш!Тъкмо на следваща среща ще имаш с какво а се отчетеш!:kissyou:

Изгубила съм си скъпоценния маркер,дали няма някой хяртисал нали купувахте наскоро?

Благодаря!Току що си приготвих панамата за един нов проект на кръстчета и той бил огромен,чак се уплаших,но нали не съм на норма когато стане!:D

Назад