Среща на Гоблените Плевен

И да ви кажа,че в неделя сьм свободна и ако искате среща,кажете...:kissyou:

:loveglasses:Не може да бъде!?!Не вярвам на ушите си!:DАз съм за ,но има малък проблем-болна съм в момента!Но малко да се свестя и съм на линия!Само кажете ,къде и кога!?Дано дойдат повече момичета ,че да вземем решение за коледните празници!:kissyou:

Аз съм на линия,само кажете къде !Ще мина през магазина на Маргаритка да и кажа.Отдавна не сме се събирали сигурно ще видим много красоти!А пък аз ще ви покажа новите си начинания и едно разочарование!:kissyou:

:DБолна-здрава днес излезнах,видях се с Юлето и Зойчето!Решено!

В НЕДЕЛЯ 24.10 от 14.00часа среща в "ПАРАКЛИСА"

Присъствието е задължително!Все пак кажете /пишете/ кой ще дойде и с колко човека!?Трябва да решите и какво ще консумирате ,Зойчето е на смяна и ще ни сготви/срещу заплащане разбира се/!:kissyou:Пишете тук в темата ,тя ще прочете!Например аз искам -салатка!:gipsy:Носете си гоблените и идеите за коледните празници!Приемат се и външни лица!Който не присъства ще му се пише неизвинено отсъствие и няма да участва в томболата!:oops:

За сега и аз съм на линия. Дано да са здрави дечурлигата, че не ми се пропуска. Гоблени нови нямам, имам плетки.;) , ама и те не са много. И на мен ми се яде салатка.

:rainbow: Личи си, че лятото отмина! Пишете и мене + салатка и т.н. -този път наистина, защото вече се чувствам неудобно от последните издънки:uhhhh: И :shhh: да не ме включат в графика на :baby: Даниела:D

Хайде на купонааааа!Ехооооо,сьбодете се?Кажете и на тези,които нямат НЕТ.А пьк аз сьм там,хей и от тази салатка ще има да:hic:

''Веселите момичета''или кажете как да си крьстим групата.Чакам предложения-напр.: "работливки" ....или...:?: готини сме нали?

Може ли името да е свързано нещо с кокошки ,че много ми допадна тази идея за кокошарника?Нещо като работливите кокошки или веселите кокошки?:D

Пчелички-царици или пчелички-болярки, повече ще подхожда за старопрестолната столица.:confused:
Нали сте работливки като пчелички :D

:idea: Още ми е пред очите дамата на Юлето - направо съм пленена ! А за името на нашата прекрасна група - "Златните сърца от Плевен", защото всичко, което сме направили е от сърце и душа.:kissyou: Но Кроти, ние сме от Плевен и не се срамуваме от този факт.

Ох,благодаря ти мила pepen!Ако не беше ти щях да го зарежа!:uhhhh:Като не гледам и хем съм с четири очи!По- бавно когато стане!:kissyou:

Назад