Среща на Гоблените Плевен

среща

Момичета,добре,че се обадихте да резервирам.Правят се резервации с пълна пара:DОбаче трябва да кажа до 10.12.бройката/с една -две резерви/и менюто.МОЛЯ ВИ - обръщайте се към Маргото на ЛС,за да мога да реагирам и аз навреме.:-|:kissyou::kissyou::kissyou: Много се радвам,че ще има нови попълнения.ОБИЧАМ ВИ!!!!!

Ванчееее,нищо не казваш!Честита втора внучка!:baby:Желая много здраве и радости на цялото семейство!

Предлагам менюто. Тъй като сме много, предлагам да е едно и също за всички. Все пак, ако някой има други предпочитания да си каже, но трябва да е много бързо, за да мога навреме да информирам Зоя.
Меню: Шопска салата- 3,90лв, Пилешка пържола с пържени картофи (100гр.)-5,90лв.
За който не харесва пържола - кебапчета или кюфтета на скара-1лв/бр., пържени картофи 100 гр. - 1лв. Може и шопската салата да се замени с Овчарска-5,10лв.

аз желая овчарска,защото много ми хареса предния пьт и пилешката да е от бутче:cookies:

Момичета, да ви питам може ли да донеса една питка, че сега съм се специализирала в правенето?
И да ви питам за какви картички говорите?

:kissyou: Много съм щастлива! Благодаря на всички за топлите думи! Обичам ви и чакам с нетърпение срещата на 19,12. :kissyou:

Леле Ванюшка,с тебе не може да се мери човек-както казва Анито-баба на Плевенските гобленарки:D:baby:ЧЕСТИТО и от мен.Да си здрава ,че трябва да къпеш и помагаш/колкото можеш/Дай БОЖЕ всекиму такава радост.Незнам,какво се бавят на СНЕЖИ синовете:D и тя иска да се радва на внуци:baby: НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ЩЕ ПОРЪЧВАТЕ ЗА ПИЕНЕ!!!

:kissyou:Благодаря, Зойче! Малко срещам трудност с картичката, но ще се справя -няма да оставя другарчето ми да се чувства изолирано:no:

Momi4eta i tozi pat 6te se naloji da minete bez men na sbirkata, no slujebnite mi angajimenti /dori i v nedelja/ me zovat. Drugar4eto mi oba4e njama da ostane bez podarak za Koleda, 6te go zanesa na Zoika i tja 6te go predade vmesto men v nedelja.

:kissyou: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, sneji bee! От :heart: ти желая на всичко, до което се докоснеш, да вдъхваш живот и да си винаги усмихната!Изживей вълшебството на зрялата възраст - прекрасно е /от опит ти го казвам/.:flowerlove:

:kissyou: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, sneji bee! От :heart: ти желая на всичко, до което се докоснеш, да вдъхваш живот и да си винаги усмихната!Изживей вълшебството на зрялата възраст - прекрасно е /от опит ти го казвам/.:flowerlove:

Mного благодаря.Вече започвам да усещам по малко чара на златната есен на живота-красиво е...

Mного благодаря.Вече започвам да усещам по малко чара на златната есен на живота-красиво е...

Ей,рожденничке ,не така писимистично!:DЧе какво му е на зрялата възраст!Кеф!Стоиш си в къщи,бродираш си ,говориш си със сладурани като тебе и никой не те закача за нищо :idea:Я по едно :wine:за твое здраве и гледай по-ведро на живота!:kissyou:И да не забравиш в неделя да донесеш от него :confused:!

Аз в неделя така ще ви:hic: ,че няма да можете да намерите изхода на заведението да знаете,:D щото много поводи,много нещо...:kissyou:

Аз в неделя така ще ви:hic: ,че няма да можете да намерите изхода на заведението да знаете,:D щото много поводи,много нещо...:

Е те така те искам:kissyou:!Ще чакам с нетърпение твоята закана !И искам нещо от вас/както винаги/ -дояли са ми се лозови сърмички ,но си нямам лозе!Не искам лозе , искам листенца за 10 сърмиччи :rezando:за Коледа!Та ако може .....!Ще съм ви безкрайно благодарна!:kissyou:

Назад