Среща на Гоблените Плевен

Толкова щастлива се чувствам,все едно съм в детската градина.Снощи не можах дълго време да заспя и все едно бях на срещата-не исках да си тръгвам,но задълженията в къщи ме зовяха.ЩАСТЛИВА СЪМ ,ЧЕ ВИ ИМА И АЗ СЪМ ЧАСТ ОТ ВАС .ЦЕЛУВАМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!!!Просто немога да опиша това ,което е в душата ми с думи.БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rainbow: Благодаря на всички за прекрасните часове, които прекарахме заедно! Заредена съм с енергия и желание за работа. Прекрасни сте и като хора , и като ценители и творци! Обичам ви!:kissyou:

Хайде, момичета,снимките...

http://fibiani.snimka.bg/?album;aid=468898 :kissyou:

И сега да почвам да се извинявам:

1.За закъснението-:sleepy:-еййй, ама не оставяте човек да се наспи
2.За това,че на някои от гоблените незнам кой им е майстора.Това е от ЕГН-то.Помагайте да си попълня пропуските
3.И на pepen се извинямам-не е нарочно,ама има някой и друг кадър :-|

ВСИЧКО БЕШЕ ПРЕКРАСНО-ТАКА ЗАРЕДЕНА,СНОЩИ ШИХ ДО 23 Ч. И ПОСЛЕ СПАХ НЕПРОБУДНО.... ПОДНАСЯМ НА ВСИЧКИ :flower:

Момичета - страхотни сте! Такава здрава група сте заформили, много ви се радвам! :kissyou::kissyou::kissyou:
А за гоблените - нямам думи!!!!!!!!!:clap: И на мен ми свършват епитетите! :clap:

:kissyou:Ех,момичета!Гледам,гледам и гледам ,все едно не съм била там !Кой от кой по красив гоблен е ушил и показал !А за атмосферата на срещата -:zippie:Вълнуващо и в момента и когато се прибрах !Все ми се струва че следващата ще е още по-вълнуваща от предната и така безкрай....!
А който не е бил само може да съжалява-това беше не мини ,а една макси изложба/вече се замислям сериозно :uhhhh:защо да не направим такава/ от красоти!:rainbow:За всички една голяма :kiss:/повече не дават!/

Момичета, големи красоти сте показали. Браво!
Обаче като не ви познавам, не знам накъде да се насоча правилно и да се докопам до схемата на сладоледа за свекърви. Ахахаха много е идеен!
И орехчета искам, ама съм далече ;(

Страхотна среща момичета, браво на Вас! Вижда се, че бая работа се отхвърлили. От хубави, по-хубави гоблени, направо страхотни, биха казала прекрасни! Браво на Вас! :)

:rainbow:Ние сме лесни, sissak. С теб трябва да се съобразим . Да е някъде явката, където на теб ще ти е удобно - все пак познаваш Плевен:D Давай час и място :party:

Супер!!!Естествено и аз ще дойда.А може би ще съм на смяна,но за мен няма значение. Ще ВИ чакам с удоволствие.

Назад