Среща на Гоблените Плевен

:kissyou:Не е лошо като идея, ама не е ли много скоро? Лично мене не ме притеснява, но незнам другите:confused: И все пак - предлагайте! Аз нямам ангажименти :oops:

:thumbup:Приветствам идеята на Juli 71 - нека бъдат тези дати.:kissyou: Давайте предложения. Тъкмо ще ви покожа завършената ИКОНА!

Здравейте и на мен много ми липсвате и аз съм съгласна за края на месеца за когато кажете и за робина съм навита когато кажете :)

Среща

Да, за срещата има време,предполагам,че аз ще мога да дойда.Хубаво е да успеем да се съберем повече гобленарки-но:(.НЕ,че не е приятно-напротив-ВИНАГИ е весело,а колкото повече колежки,толкова повече емоции и ентусиазъм.ВИНАГИ се връщам в къщи от поредната среща все едно съм птичка:D и ще литна.Толкова е ХУБАВО!:party:

E, Веси, домъчня ни за тебе:cry:! Липсваш на цялата гилдия. И цяло лято ли ще бъдеш на вилата? :rezando:, поне на една от срещите ела:blueflow:

:kissyou:Вьв врьзка с РОБИН --аз бих участвала,но на зима-сега нямам секунда свободно време:(:kissyou:

:kissyou: За всички, които не бяха на последната среща. Sneji bee, за тебе и Vesi знаем - вие сте хора на селския труд:clap: за това. А ние, дето се чудим къде да :upbeer: по едно - :zippie: - с най-добри чувства:kissyou:

Е,ние ще си направим един летен мини!

:kissyou:Да и аз съм за !Ще си изберем да бъде МИНИ РОБИН-по желание /горе долу 60/60 бодчета/ с цел да се пробваме да видим как ще ни потръгне !Срок за изпълнение на дадения елемент от робина/все пак е мини /според мене да бъде около 3 седмици ,но дайте и вие мнение !Всеки си избира темата,намира си схеми,разчертава си панамата /така както на него ще му харесва ,набавя конци и... това е!Може първият елемент от робина да го ушие притежателя му , а може и накрая!
Слагам един линк към галерито/май всички сме се рег там/ за да видите готови тематични гоблени!Пу, аз съм си заплюла този със малките смешни пиленца и вече съм си намерила схемите /само някой да ми ги принтира/!Но имам и схеми и за други темички - с рози, с макове ,с лалета, с кравички и др. !Така че мога да помагам!Дано се съберем поне 5-6 човека/моя милост,Юлето,Зойчето,Марианка,Ели,Нерито и...дано не пропускам някой който беше изявил желание за ЛЕТНИЯ робин/

http://rowena.gallery.ru/watch?a=COR-dZDL

Относно срещата за доуточнаване на въпроса ,23 -неделя в 14часа ,е чудесен ден !И мисля/а дано не ми мини котка път/ да е в дворчето ми !От мен по една шопска салатка с питка и ракийка/може и по едно кайФенце/ ,а от вас другото!Зойче не прави нищо сладко че съм на диета :(

Приемам всякакви други предложения и мнения и желаещите за робина да ми се обядят!Кой където иска!:gipsy:

:(:(:(Няма да мога да дойда.Имаме резервация в неделя-на работа съм.Това означава ,че и за Робина отпадам.Ще се включа по-нататъка,другия вариант е да закъснея с шиенето-незнам ,вие решете.

На вниманието на всички съфорумки! Срещата, която беше планувана за 23 май ще се проведе в Градстата градина . Причината за отлагането в двора на Пепен е субективна, което предполага нашата дискретност. Предложения за заведение - тук във форума. Надявам се за разбиране и подкрепа.:kissyou:

:kissyou:Здравейте на всички от плевенската група! Много съжалявам, но тази среща ще я пропусна:(. На 22 май заминавам в командировка:uhhhh:Моля, пишете във форума и качете снимки, за да съм усведомена:D Поздрави и :kissyou:

Май, на много от нас е натоварена програмата с ангажементи.Аз също не съм сигурна даже и за 30-ти:confused:

Съгласна съм за 30 май - среща все пак трябва да има този месец, иначе се губи цикличността :oops: Остава да съберем предложения за мястото на срещата. Аз съм с предложение пак за Шапката в Градската градина.

:kissyou:Аз ще дойда непременно!:kissyou:

Последно редактирано:
Права е nerito не трябва да се губи цикличността, макар че аз няма да бъда ви пожелавам приятно изкарване!На следващата среща ще се отчитам!:kissyou:

Никой не споменава за час на срещата:confused:. Впредвид високите температури:confused: дайте предложения.

Здравейте Много съжелявам но имаме много работа и ще работим и събота и неделя и няма да мога да дойда на срещата :( но искам да се включа в робина ще чакак снимки

Назад