Е,ние ще си направим един летен мини!
:kissyou:Да и аз съм за !Ще си изберем да бъде
МИНИ РОБИН-по желание /горе долу 60/60 бодчета/ с цел да се пробваме да видим как ще ни потръгне !Срок за изпълнение на дадения елемент от робина/все пак е мини /според мене да бъде около 3 седмици ,но дайте и вие мнение !Всеки си избира темата,намира си схеми,разчертава си панамата /така както на него ще му харесва ,набавя конци и... това е!Може първият елемент от робина да го ушие притежателя му , а може и накрая!
Слагам един линк към галерито/май всички сме се рег там/ за да видите готови тематични гоблени!Пу, аз съм си заплюла този със малките смешни пиленца и вече съм си намерила схемите /само някой да ми ги принтира/!Но имам и схеми и за други темички - с рози, с макове ,с лалета, с кравички и др. !Така че мога да помагам!Дано се съберем поне 5-6 човека/моя милост,Юлето,Зойчето,Марианка,Ели,Нерито и...дано не пропускам някой който беше изявил желание за ЛЕТНИЯ робин/
http://rowena.gallery.ru/watch?a=COR-dZDL
Относно срещата за доуточнаване на въпроса ,23 -неделя в 14часа ,е чудесен ден !И мисля/а дано не ми мини котка път/ да е в дворчето ми !От мен по една шопска салатка с питка и ракийка/може и по едно кайФенце/ ,а от вас другото!Зойче не прави нищо сладко че съм на диета
Приемам всякакви други предложения и мнения и желаещите за робина да ми се обядят!Кой където иска!:gipsy: