Среща на Гоблените Плевен

Утре вечер в 19 часа вече ще бъда на компа да има снимки много ви моля!Приятно прекарване !:kissyou:

:lookup: Бяхме в камерен състав, но това не попречи на настроението. А като никога нямахме и фотоапарат:(, така, че няма и снимки.....

Не съжалявайте!Като свършат ягодите и черешите пак ще се съберем!Другия път може нас да ни няма!Но така сладко си се наприказвахме ,чак не ни се тръгваше!:DА вие не се отпускайте и мислете за робина !Вече сме сигурни 4 човека
1. Ели
2.Юлето
3.Нерито
4.пепен
Очаквам и други да се съгласят !Показвам няколко ,на които с много упорство съм насъбрала схемички !

Има още ,но не мога всичките да ви покажа тук !Опитвам се да ги кача и на друго място ,но и там има лимит!Ако някой се интересува от дадена тематика за робин само да намигне!Винаги готова!!!

:clap: На Юлето! Колко е красиво! А аз моя подарък кога ли ще ушия:uhhhh: Сега напредвам с моите фантастични ветрила:kissyou:

:kissyou: Здравейте! Искам да се похваля:shy2: Приключих с първото ветрило:idea: Съжалявам, но нямам възможност да го кача и да му се порадвате:(

:kissyou:Е, супер!Радвам се ,как няма да се радвам заедно с тебе !Вярвам че е разкошно/нали съм го видяла на живо/, нищо че няма снимка!Като се видим ще има с какво да се похвалиш!:kissyou:

Веси :clap:Чудесно е че вече имаш работа!Поздравявам те !Ще се възползвам от твоето предложение и ще се снабдя с нещо от тебе за да ти мириша хубаво !За гостито ,мерси много!Може и да се уговорим да те посетим !Ние обичаме да ходим на гости :D, а и ти живееш почти до магазинчето с конците ,което е доста актуално за нас!

:mad:Пак се провалям за размяната на робините! Днес заминавам командировка :uhhhh:

ГОЛЯМА МЪКА

Мили момичета,искам да споделя със Вас една лоша новина.:(ПОЧИНА СЪПРУГА НА МОЯТА ПРИЯТЕЛКА -МАРГАРИТКА.Сега като пиша тези редове треперя цялата.Още не мога да повярвам.НЕЗНАМ ДРУГО КАКВО ДА НАПИША.СТАНАЛО Е ВЧЕРА ПРИ КАТАСТРАФА С РУМЪНСКИ ТИР НА ПЪТЯ -БЯЛА-РУСЕ.:cry::cry::cry:

:(Много тъжна новина!Предай и моите съболезнования!Живота е кратък и никога не знаеш какво ще ти поднесе ,затова се обичайте!:kissyou:Зойче ,не се натъжавай,не плачи ,кураж , бъди край нея!Сега тя от това има нужда най-много!

Веси- :kissyou:С огромно удоволствие бих дошла в неделя /нали знаеш че от срещи не се отказвам/,но сина ми с цялата фамилия ми е на гости!Ще гледам да те видя през седмицата, ако си покажа носа в тази жега/аз и на Снежито бях обещала/Така че мога да ви наобиколя/нали виждаш колко е кратък живота/!:kissyou:

Започнах си робина/моята част/!Става супер!Аз си го харесвам!Ще покажа снимки като го оформя!Търся още две добри души да станем 6 човека :rezando:или поне желаещи да ми ушият другите пиленца за да си имам спомен от всеки един от вас !:kissyou:Не искам много,скромна съм !:confused:

Веси - за тези сезони на Вилер ли споменаваше !Супер!Вече са в плановете ми!
181640-7a19f-29240302-.jpg
181640-38668-29240313-.jpg

181640-645a9-29240318-m549x500.jpg
181640-672b5-29240307-m549x500.jpg

Но на първо време почвам този на ДОМЕ за подарък на сина!До септември трябва да го завърша!?

169730-ba235-32832270-400.jpg

Последно редактирано:
:(Ужасно!!!!!!!!!!!!!! Как е възможно...... Наистина жалко, че нелепо загиват млади хора. Предайте моите искренни съболезнования! Зойче, бъди до нея, тя ще има нужда от подкрепа и приятели.

Моите най-искрени съболезнования на Маргаритка:( Страшно съжалявам за загубата ти миличка:( Кураж!!!

Пепи, мисля че това което показваш са сезончета на Ланарте, на Весито мисля че са тези -може и да греша

Ужасна новина!Съжалявам много за Маргаритка!Утре не мога, ще уча по англииски ,че в сряда щерката има изпит,трябва да направя и едно посещение до болницата.nerito обади се кога да направим размяната на робините!

Благодаря

БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИ МОМИЧЕТА! Имах нужда да споделя с вас,защото се чувствам толкова безпомощна.Благодаря за съболезнованията-които вече предадох и ще продължавам да и предавам от вас.Старая се да бъда до нея винаги ,когато имам възможност и не само по телефона.Що се отнася до шиенето-то остана на заден план.Иска ми се да се видя с вас,защото на предната среща полагахме на дядо 1 год.Все отрицателни емоции -дано няма други такива:(БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ПРЕГРЪЩАМ ВИ ОТ СЪРЦЕ:kissyou:

Назад