Не съжалявайте!Като свършат ягодите и черешите пак ще се съберем!Другия път може нас да ни няма!Но така сладко си се наприказвахме ,чак не ни се тръгваше!А вие не се отпускайте и мислете за робина !Вече сме сигурни 4 човека
1. Ели
2.Юлето
3.Нерито
4.пепен
Очаквам и други да се съгласят !Показвам няколко ,на които с много упорство съм насъбрала схемички !
Има още ,но не мога всичките да ви покажа тук !Опитвам се да ги кача и на друго място ,но и там има лимит!Ако някой се интересува от дадена тематика за робин само да намигне!Винаги готова!!!
:kissyou:Е, супер!Радвам се ,как няма да се радвам заедно с тебе !Вярвам че е разкошно/нали съм го видяла на живо/, нищо че няма снимка!Като се видим ще има с какво да се похвалиш!:kissyou:
Веси :clap:Чудесно е че вече имаш работа!Поздравявам те !Ще се възползвам от твоето предложение и ще се снабдя с нещо от тебе за да ти мириша хубаво !За гостито ,мерси много!Може и да се уговорим да те посетим !Ние обичаме да ходим на гости , а и ти живееш почти до магазинчето с конците ,което е доста актуално за нас!
Мили момичета,искам да споделя със Вас една лоша новина.ПОЧИНА СЪПРУГА НА МОЯТА ПРИЯТЕЛКА -МАРГАРИТКА.Сега като пиша тези редове треперя цялата.Още не мога да повярвам.НЕЗНАМ ДРУГО КАКВО ДА НАПИША.СТАНАЛО Е ВЧЕРА ПРИ КАТАСТРАФА С РУМЪНСКИ ТИР НА ПЪТЯ -БЯЛА-РУСЕ.
Много тъжна новина!Предай и моите съболезнования!Живота е кратък и никога не знаеш какво ще ти поднесе ,затова се обичайте!:kissyou:Зойче ,не се натъжавай,не плачи ,кураж , бъди край нея!Сега тя от това има нужда най-много!
Веси- :kissyou:С огромно удоволствие бих дошла в неделя /нали знаеш че от срещи не се отказвам/,но сина ми с цялата фамилия ми е на гости!Ще гледам да те видя през седмицата, ако си покажа носа в тази жега/аз и на Снежито бях обещала/Така че мога да ви наобиколя/нали виждаш колко е кратък живота/!:kissyou:
Започнах си робина/моята част/!Става супер!Аз си го харесвам!Ще покажа снимки като го оформя!Търся още две добри души да станем 6 човека :rezando:или поне желаещи да ми ушият другите пиленца за да си имам спомен от всеки един от вас !:kissyou:Не искам много,скромна съм !
Ужасно!!!!!!!!!!!!!! Как е възможно...... Наистина жалко, че нелепо загиват млади хора. Предайте моите искренни съболезнования! Зойче, бъди до нея, тя ще има нужда от подкрепа и приятели.
Ужасна новина!Съжалявам много за Маргаритка!Утре не мога, ще уча по англииски ,че в сряда щерката има изпит,трябва да направя и едно посещение до болницата.nerito обади се кога да направим размяната на робините!
БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИ МОМИЧЕТА! Имах нужда да споделя с вас,защото се чувствам толкова безпомощна.Благодаря за съболезнованията-които вече предадох и ще продължавам да и предавам от вас.Старая се да бъда до нея винаги ,когато имам възможност и не само по телефона.Що се отнася до шиенето-то остана на заден план.Иска ми се да се видя с вас,защото на предната среща полагахме на дядо 1 год.Все отрицателни емоции -дано няма други такиваБЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ПРЕГРЪЩАМ ВИ ОТ СЪРЦЕ:kissyou: