Среща на Гоблените Плевен

ПРОМЯНА
Скъпи приятели,удоволствие е за нас да ви поканим на
ПЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА
на любимия ни форум в
БУРГАС,МОРЕТО И НЕГОВИТЕ ГОБЛЕНАРИ

Срещата ще се проведе на 06-07 октомври в хотел "АКВА" с начален час 13.00 часа
ЦЕНИ ЗА УЧАСТИЕ,НОЩУВКА И ВЕЧЕРЯ
1. Нощувка
- единична стандартна стая - 50 лв В цената е включена закуска,ползване на фитнес и басейн в СПА центъра на комплекса
- двойна стандартна стая - 60 лв В цената е включена закуска,ползване на фитнес и басейн в СПА центъра на комплекса

2. Ползване на зала - 2лв
3. Кафе пауза - 4лв
3. Вечеря - 25 лв

Изложба на нашите гоблени - до 3 броя (без значение дали са рамкирани или не)

Молим, всички желаещи да заявявят своето участие тук и да изпратят имена и ника, с който са регистрирани във форума на e-mail swetla_wp@abv.bg

Очакваме ви с нетърпение

:kissyou:ЗДРАВЕЙТЕ СЪЖЕЛЯВАМ ЧЕ НЕ ДОЙДОХ НО РАБОТАТА Е ДОСТА-И ПОЧТИ НЕ МИ ОСТАВА ВРЕМЕ ЗА ТЕЗИ НЕЩА А ИНАЧЕ ЩЕ МИ БЕШЕ ПРИЯТНО ДА СЕ ВИДИМ:kissyou::kissyou:

Ех че хубаво си го написала :clap:Впечетли ме с този стих и отговарям ти на миг!Затъгувах се за вас и за среща съм готова пак.Както знаеш то при мен тоз девиз е все отпред-"Винаги готов"!Мнението си давам - скоро срещичката нека бъде че забравих ви лицата , а и празниците наближават .Дата точна ти сложи , нека всеки да реши ,мненито да си изрече и да се развихрим !
:kissyou:

СРЕЩАТА

:D:idea::clap::clap: ЕЕЕЙ ЧЕ ДОБРА НОВИНА ,ЗАБРАВИХМЕ СЕ ЩЕ ,ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА РАЗБЕРА ЗА ДАТАТА НА СРЕЩАТА И ДАНО ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ДОЙДА:D:

ЗДРАВЕЙТЕ,
Аз съм начинаеща,но ще ми е много приятно да се запозная с всички вас.Обявете мястото и часа на срещата.

Мимичета, една нова и много симпатична гобленарка от вашия град иска да се присъедини към групичката ви, но нещо не може да се регистрира във форума.Много иска да се запознае с вас.Надявам се, че и вие ще се радвате на още един нов член.Моля, ви пишете ми на ЛС, кога и къде ще ви е срещата,за да й предам.Не винаги се "отбивам" във вашата тема.
Весела и ползотворана среща :kissyou:

Здравейте момичета,отдавна не съм се появявала,но аз смятам,че ако си открадна малко време в неделята за която искате среща,ще се появя.До скоро...:kissyou:

м
Мимичета, една нова и много симпатична гобленарка от вашия град иска да се присъедини към групичката ви, но нещо не може да се регистрира във форума.Много иска да се запознае с вас.Надявам се, че и вие ще се радвате на още един нов член.Моля, ви пишете ми на ЛС, кога и къде ще ви е срещата,за да й предам.Не винаги се "отбивам" във вашата тема.
Весела и ползотворана среща :kissyou:

Светле,аз мисля ,че знам за коя симпатяга става въпрос,ако мога да и помогна да се регистрира ,в близките дни ,ще го направя и ще се постарая на срещата да я доведа...:flowerlove: Така,че Марга да пише 2 места

Е най-накрая се свързах с мойте съгражданки.Указва се ,че съм на работа в този ден но ще се помъча поне за 1 час да отида.Благодаря на Светлето и Снежето за указаното съдействие.

Да направите снимки за такива като мен които не могат да дойдат ! А ако вземете някакви решения за коледа съгласна съм!Приятно изкарване!:kissyou:

Плевенска среща

Ето снимките!:-|Както винаги беше много хубаво и приятно.Не ми се разделяше с вас!: Flowerlove:Цвете:: "Бисквитките":http://jozefa.snimka.bg/arts/sreshta-pleven.468902.28867066Много съжалявам,чак сега виждам,че новите снимки започват от есенния пейзаж на 2стр.

Последно редактирано:
Това ми беше първата среща,но останах много приятно изненадана.Радвам се ,че ме приехте и сега съм част от вашата група.:clap:Чакам с нетърпение следващата среща.

коледно парти

На 18 11 ще дойда и тогава ще донеса парите каква е идеята за подаръците!Има и нови хора ,колко хубаво!

Е чудесно ,че срещата за коледа ще бъде близо до нас.Този път се надявам да успея да дойда/дано работата намалее и ни оставят да почиваме в неделя/

Аз бях една от новите попълнения.Радвам се, че се запознах с всички вас момичета! Беше ми много приятно.Чакам с нетърпение следващата среща! Венелина

ПОДБРАНО ОТ МЕНЮТО НА ЗОЯ:-ВИЕ РЕШЕТЕ И СЕ ЗАПИШЕТЕ,КАТО СУМИЧКАТА ОТ 15 ЛВ ВНЕСЕТЕ

1. Пилешка пържола от бутче на скара с картофено пюре-5.30 лв

2. Пилешка пържола филе/чисто/-4.80 лв.
3. Корнфлейкс/пилешко/-4.90 лв (може и сос за 1 лв)

3.Корнфлейкс/пилешко/-може половин порция,ако е за предястие-2.50 лв.

4.салати: -шопска 3.90лв
-овчарска 4.90 лв.
-селска 3.80лв.

5.картофи по селски-2.10 лв

6.безалкохолно- 1.40лв.

ПРИМЕР:sneji_bee-#3 #4овч #6

СЪБИРАМ ПО 15 ЛВ НА ЧОВЕК,ЗА ДА ГИ ОТЧЕТА НА СРЕЩАТА НА 18.11.2012Г

P.S. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПО ЕДНА МАЛКА РАКИЙКА ОТ 1.30 лв.,а друг алкохол ще си внесем

Последно редактирано:
:kissyou:
Менюто е супер, остава и да е вкусно ,но в предвид кой ще ни го готви не се съмнявам:thumbup:Та аз съм за:

#3 # 4 шопска #6

Съжалявам , парички ще донеса на срещата :idea:

Назад