Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата mandol
  • Начална дата Начална дата
Диде, вие повтаряте и потретвате, а пък аз........ нищо няма да кажа/ пиша/.....:loveglasses::clap::kissyou:

И нещо, което не е съвсем по темата, но аз лично много, много си го харесвам и го правих с голямо желание :)

Ами то е разкошно, нищо че не е по темата. Много пъти го гледах , голямо търпение и майсторлък си трябва. Браво!:clap::clap:

Много е цветно, много е свежо и пролетно и носи страхотно настроение :clap:

Майко мила, колко търпение и нерви си вложила!!!!! Прекрасно е това шалте!
И цветовете подбрани.... абе загубих дар слово като го видях! А от къде намери търпение да апликираш толкова много цветя ? Апликирани са, нали не бъркам ?НЕВЕРОЯТНА СИ ПРОСТО! :clap: :clap: :kissyou:

Да, апликации са :)) Ами аз не съм я шила за един ден де. Няколко месеца я правих. По няколко парченца вечер, когато имах време и така. Накрая толкова почна да се подмята, че се засрамих и седнах, та я сглобих. Благодаря ви :kissyou:
Много си я харесвам и си заслужаваше всичките усилия, които вложих в нея :)

Най-после доживях да покажа един готов гоблен, макар и малък :D И разни други дреболийки, които направих покрай него :kissyou:

Много са сполучливи, отново.......... :clap::clap::clap::clap:
Чудно свежарски................

Всичко отново в стил ЛЮБОМИРА!!!:loveglasses: Красиво, перфектно, нестандартно!!!!:clap::kissyou:

След едногодишното мотаене имаш предимството, че си първата подготвена за Коледа 2012 год.:idea: Много е красив- поздравления!!!:loveglasses:

Назад