обща поръчка на рогоблен

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
И аз с нетърпание чакам поръчаните от мен гобленчета и благодаря на Манка и jumper за усилията,които правят за да ги имаме.И аз съм на мение че всеки си прави сметка има ли възможност да си поръча нещо или не.И аз колкото ми струва ще си платя, без да задавам каквито и да въпроси.

И аз ги чакам като топъл хляб:D тия Рогоблени,само да ми падне моя и го мятам:confused:/дали говоря истината,сама не си вервам ейй/:greeneye:

И аз ги чакам като топъл хляб:D тия Рогоблени,само да ми падне моя и го мятам:confused:/дали говоря истината,сама не си вервам ейй/:greeneye:

Ох и аз съм така.Даже пада голямо чудене кой от двата поръчани от мен пейзажчета ще захвана,въпреки многото започнати гоблени.

скици, поръчали си по 2 и се чудят. да не ти казвам колко съм си взела аз иколко умам купени и на отлежаване, че и една тайна вечеря ми подариха едни мацки за миналата коледа. много желан гоблен е, но отлежава

Ураааааа браво чакаме Манка да се обади и да си ги вземем точно за Коледа ще си имаме подаръчета:clap::clap::kissyou:

ами не се знае къде са в българия, може да са още в софия, но до коледа се надявам всеки да си има гобленче

Страхотни новини:rainbow:
И аз като вас горя от нетърпение да си видя гобленчетата и въпреки,че съм се зарекла сигурно няма да устоя и ще започна някой:D
Манка,jumper,благодаря ви момичета,за търпението и труда,който полагате,за да ни зарадвате:kissyou::kissyou:

панама, конци и схема, всичко си имат. внимавай коя цена гледаш, да не е без конци. ако искаш покажи ми някой модел и ще ти кажа цената за комплекта

Мили момичета,от два часа си разглеждам гблена от Криф.Панамата е хубава/шие се на кръстчета/.Конците са много интересни-много меки,с много пастелни цветове,нямат много блясък,но като съчетание от цветове,според скромното ми мнение е непостижимо с други конци.Схемата е на листове А4 и е много ясна.Друго няма....аааааааааа с гоблена получих и подаръче и картичка от manka!това се казва обслужване!

Ако има нови поръчки желая да се включа и аз. Разгледах сайта видях и цените, хареса ми!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!!

И аз вече си имам гобленчетата на Криф.Още веднъж искам да изкажа своята огромна благодарност на jumper и Манка за положения труд и за отделеното време да ни направят щастливи :kissyou:

Пристигна и поръчката от РОГОБЛЕН
Хайде малко да се порадвате поне на снимки,а аз на живо ще ви ги напипам вместо вас...
Уж доставката беше в бг-то,а тя днес ме чакала в пощата:party: щях да си счупя краката да бързам да отида да я взема,щом получих известието.

Ще почна да ги пращам в петък,не мога по-рано,и то на партиди,не на веднъж,че са много и да не объркам нещо.

Статус
Not open for further replies.
Назад