Моите "картинки"

• Началник на темата Началник на темата m_rija
  • Начална дата Начална дата
Лелеееееее пропуснала съм изработката и рамкиренето на двете цветни гобленчета.:loveglasses: Браво, браво!!! Много добре си подбрала и рамките.
А покривката е РАЗКОШОТИЯ!!!!:clap:

:clap::clap::clap: Много нежна и красива е станала покривчицата ти, а моята чака ред (подарък ми е от детето за 8-ми март):idea::kissyou:

Леле страхотна покривка в любимите ми цветове!!! :kissyou: Може ли да споделиш на коя фирма е модела и готова комплектовка ли е твоята?

Freeky, благодаря за милите думи и, че ми изрови темата - писах ти на лични.
А сега искам да се похваля с нещо, което не знам защо никак не ми беше лесно да завърша - започвах го и го зарязвах на няколко пъти и ми отне повече от година. Но като член на семейство "котколюбци" все пак се преборих с него, а и малкия го чакаше с нетърпение за детската стая :D

Котаранчо е станал чудесен,заслужавал си е усилията.Като истински е!:clap::clap::clap:

Може да започван и зарязван, ама си е хубавец котанчо! :clap::kissyou:

Аууу, ако смениш цветовете/в сивата гама/ ще се получи муцунката на моят котарак! поздрави за този прекрасен мърко!:clap::kissyou:

Котето ще проговори, като истинско е, много ми харесва! :clap::clap::kissyou:

И аз като член на семейство "котколюбци" ти казвам едно голяяямо браво! Разкошен портрет на котанчо! Както винаги показваш класа!

Последно редактирано:
Freeky, благодаря за милите думи и, че ми изрови темата - писах ти на лични.
А сега искам да се похваля с нещо, което не знам защо никак не ми беше лесно да завърша - започвах го и го зарязвах на няколко пъти и ми отне повече от година. Но като член на семейство "котколюбци" все пак се преборих с него, а и малкия го чакаше с нетърпение за детската стая :D

Много сладко, Vervaco! :clap: Да ти е честит, като жив е котака! :idea:

Аха и ще замърка...................... :gipsy:
Много е истинско това котаранче :clap::clap:

Леле, страшни красоти... Направо занемях... Браво, уникални са всички неща - гобленчета, играчки, покривки, всичко! :)

Поздравления за котака!!!:loveglasses:Предполагам, че е оригинален комплект на Фервако...:kissyou:

Отдавна, не съм показала нищо, но нямам и кой знае какво за показване... само подаръчето направено за другарчето ми в играта "Рожден ден"
С огромно удоволствие ших чайничето, но и поредния органайзер стана много симпатичен. Благодаря за схемите на smehko и nikoll
Обещавам съвсем скоро да покажа нещо по-едричко :D

Чайника е страхотен, а органайзерите ти - просто нямам думи, още преди време се влюбих в тях! :clap::kissyou:

Назад