За любителите на Golden Kite

Честита Нова Година! Много любов, здраве, топлина и много дни на радост и веселие за всички! Да споделяме заедно много емоции и да творим!
ya-ya, благодаря!

Честита Нова Година момичета,
пожелавам ви крепко здраве, касмет и много положителни емоции на вас и вашите близки през новата 2012г
Дейзи много кураж, дано скоро пак ни зарадваш със етап от тази красота!

За много години,момичета!Господ здраве да ви дава,от здраве да не се отървете!
Щеше ми се към днешна дата да имам ушито поне едно копито,ама не става.
Засега имам готов заек,полуготова сърна и два крака от куче.

Като гледам каква черга от конци имаш никак не е малко това което си ушила и е прекрасно.Браво за упоритостта .:clap::clap::clap:

Че малко неща ли имаш, уа-уа?! Все пак това е ГК, а не коледно мотивче. Супер, супер си се справяш :clap:
Дейзи, Eliza и уа-уа, благодаря ви за подканата! ;)

Последно редактирано:
Отлично се справяш и отлично ти се получава. Аз няма да мога да се оправя с всички тези конци, нещо много сложно ми се вижда :clap::clap::clap:

ya-ya, поздравления, мила! Чудесно се получава ловната сцена. А и много си напреднала.:clap::kissyou:
Предполагам, че при парковката се получава много по-гладко и без удебелявания на отделни места, които и след гладенето остават и създават усещане за неравномерно шиене.
А на стената фона е само от великолепни гоблени. :clap:

Благодаря ви,момичета.Снимките ми станаха тъмни,иначе се получава съвсем като на скрина.
И да ви кажа,спокойно можеха да му дадат и 6 ниво на трудност :D.
Elisa,точно така е - по-гладко лице и по-рехаво откъм гърба.

Ама че скорост!!! Почти навита съм и аз да се оплета в кълбо от конци...:confused:Прекрасно се получава!!!:kissyou:

Toni68,благодаря.И на мен ми се струва,че с парковка шия по-бързо.Макар всички да твърдят обратното.
Ако имах и толкова време за шиене,колкото ми се иска....:D....ех,мечти :D

ya-ya , дали метода ти на шиене е по- бърз или желанието ти е много голямо незнам , но наистина много бързо напредваш . Страхотно се получава , цветовете са много хубави.

Здравейте мили момичета!
Ето това е, което гони съня ми от няколко дни!
200 цвята, от тях 167 мартеница и размер на детско одеалце !:D
Решила съм да шия на Аида 18, кръстче и се чудя дали това не е прекалено голям залък за мен:confused:

Здравейте момичета!
От няколко ден се ровя из нета за схеми на ГК и никъде не мога да намеря или аз незная как да търся!!! Моля кажете ми откъде да си изтегля, че искам и аз да се присъединя към вашата групичка!
Обожавам големи гоблени с пейзажи и много цветова! При вас за мен е рай! Поздравявам ви за страхотните неща които ссте сътворили!

Здравейте момичета!
От няколко ден се ровя из нета за схеми на ГК и никъде не мога да намеря или аз незная как да търся!!! Моля кажете ми откъде да си изтегля, че искам и аз да се присъединя към вашата групичка!
Обожавам големи гоблени с пейзажи и много цветова! При вас за мен е рай! Поздравявам ви за страхотните неща които ссте сътворили!

Харесай си конкретен гоблен (или 2-3) и го потърси в темата за заявки, но с прикачена картинка. Ако напишеш и номера му, ще бъде още по-лесно. Много от нас имат архив със схеми на GK и все някой ще ти изпрати това, което си харесала.

Joly,предполагам,че ще шиеш големия модел Lady Godiva- 1014,щом е с такива размери?
Успех!

Ya-ya наистина съм хвърлила око на големия модел.Нямам никакъв опит с ГК и се чудя разликата в резултата голяма ли би била, ако примерно избера модела без мартеници и с по-малко цветове:confused:
Ама пък като е гарга- да е рошава.Ще кретам някоя друга година докато го приключа.Надявам се да ми помага стана и диагоналната парковка.

Joly, много сполучлив избор, интересен дизайн, красиво и успешно се получава. Виждала съм гоблена в процес. Не се съмнявай, почвай големия, с мартениците.:kissyou:

Назад