Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Евелин аз много често си разчертавам панамата когато шия 1 към 1 с черен волив HB и не остава никаква следа. Дори се изтрива както ти пише за маркера и ya ya.Eveline,Elisa шие на 25 каунт.Мисля, че може да ти отговори на всички въпроси свързани с Лугана.
Относно маркера-няма страшно пере се и със студена и с гореща вода.Изтрива се дори със времето-като разчертаеш по-голямо поле и той взел,че изчезнал,докато дойде време да шиеш там.
Гобленов бод на 22 каунт свети при тъмните цветове.Виж моето "Посвещаване".
Между другото,в комплекта ти не е ли включена панама?
И:uhhhh:, първо трябваше дя те поздравя.Момиченцето е прелестно в тази рамка.Чудесно го допълва и завършва.
Аз имам питане относно Белана 20 каунт.Знаете ли дали се продава изобщо в България?
Eveline поздравления и от мен :clap: ....
След коледните джвъчки, ще го подхващам отново и ще показвам. Само по гръбчето но бялата крава /аз си мислех, че е чисто бяла/ има 23 нюанса на бялото, егати ...
http://ninicol.gallery.ru/watch?ph=xyV-dYEsz
Ще снимам последния етап и ще покажа, че тук не е сниман.
..."Любов от пръв поглед..."такова щастие не се случва често...Здравейте момичета,
Отдавна не ми се беше случвала любов от пръв поглед, а сега от три дни не мисля за нищо друго. Невероятни сте. Ако може да ме приемете под крилото си ще ме направите много щастлива. Спрях се на №568 - Corner of the villa и на №930 An oleander, Ако ви се намират :rezando: ...., май няма да спя няколко месеца.
..........Това всъщност е рамкирания малък модел. Защо ли и аз не започнах малкия модел ...![]()