За любителите на Golden Kite

Разкошен гоблен.:clap::clap: А и вече почти готов. Кажи миличка със светлите цветове как беше? Аз сега шия много светли мартеници, които почти не се отличават, и затова шия само денем.
Степените на трудност ги пише само в сайта на Golden Kite

Благодаря Ви момичета.

elenatzanou светлите цветове са кошмарни. В долната част на гоблена светло сините бяха горе - долу поносими и вечер да се шият, но това жълто, което е сега около мадоната просто вечер не може да се шие. Светлите ги оставям за през деня.
С тези гоблени на тази фирма трябва да си изградиш цяла система на шиене :D иначе не става. Но пък резултата е великолепен.

Поздрави :kissyou:

С тези гоблени на тази фирма трябва да си изградиш цяла система на шиене :D иначе не става. Но пък резултата е великолепен.

Абсолютно съм съгласна.
А ти явно си я изградила повече от успешно,щом 6 листа от схемата (1ред)
ги шиеш за около месец.Засякох,че горе-долу на такъв интервал пускаш етап.Направо ме убивате с тази ваша скорост.В сравнение с вас ,аз пълзя като охлюв:( А сега с тези светли цветове......ох,наистина се шият кошмарно:D
Nimate,твоят гоблен е 4 ниво на сложност.И между другото,разпали любопитството ми,кои са новичките,които си харесала?

Последно редактирано:
Аз питах за степента на сложност,защото ме питаха този който шия каква степен и аз отговорих като тебе.за мене важното е да ми харесва и да стане добре,но ми беше любопитно.Аз където шия са тъмни цветове,но трудността идва за мене,че не се различават,вече петти знак и имам чувството ,че един и същ цвят шия:D.Надявам се да си заслужава.Нямам търпение да го насмогна малко и да почнат да се виждат някакви фигури,но и това ще стане,макар и не толкова скоро:D

Здравейте, момичета.
Аз през седмицата шия само вечер, защото през деня съм на работа. Позволявам си само в събота и неделя да шия и следобедите. Системата, която си изградих за този гоблен не знам дали е толкова ефикасна, но аз се нагодих по този начин. Разпределила съм си конците в 4 кутии с по-две редички, горе-долу по - нюанси. Примерно за лицата и косите са в една кутия, за роклите във втора, за мадоната в трета, светло сините цветове в четвърта и т.н. И така действам с хъс и търпение.

Новият, който ме грабна го шие aida01_04. Става на въпрос за rozata na HAED .
Вече ми помогнаха и със схемите и ключа за което много съм благодарна.
И още няколко по-малки, които ме чакат кротко. Но ще видим, първо да довърша ангелчетата.

Поздрави на всички Вас :kissyou:

Ей,Маце,откога те дебна и те ръчкам да го почваш ,пък за малко да те изтърва.Желая ти много воля,нерви ,търпение и магарешки инат:D:D,за тези гоблени е необходима солидна доза от всичко.
Я ми кажи, кой точно номер беше твоя,да го разгледам по-подробно.

мисля,че само ще е по-малък.А аз съм си приготвила ГК 1613,намам само снимка да кача,дали някой го е срещал в процес на работа,че много съм любопитна.Остават ми само 60 цвята да си купя и го почвам

Миличка толкова ми разпали любопитството ,че поне номера кажи на гоблена за да го видим.Аз с моята Ниагара съм още на никъде.Запалих се по черната панама и изоставих Golden kite.Още малко ми остана от Полярната нощ и пак подхващам моя любим водопад.:confused:

Същия е 1613:DНали знаеш като е гарга да е рошава.Понеже с него си почивам от Ездачката,ще закъснея малко с етап -докато го насмогна малко:kissyou:

Маце,това ли е- GK1613?
http://www.goldenkitestore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=0&products_id=8420
Ако е така,си скочила в дълбокото.Давай,с теб съм.
Abazova_s ,къде се изгуби?И при рускините не качваш етапи...Реших,че си се отказала.

уа-уа ,как ще се откажа.За почивка уших гълъбите на черна панама ,сега шия полярната мечка и между другото малки подаръчета и така малко поизоставих моята Ниагара.Живот и здраве другия месец го подхващам с настървение :D

Същия е 1613:DНали знаеш като е гарга да е рошава.Понеже с него си почивам от Ездачката,ще закъснея малко с етап -докато го насмогна малко:kissyou:

Маце наистина с голям залък си се захванала.Щом Golden kite ти служи за отмора направо ти се възхищавам.:clap:

Маце,това ли е- GK1613?
http://www.goldenkitestore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=0&products_id=8420
Ако е така,си скочила в дълбокото.Давай,с теб съм.
Abazova_s ,къде се изгуби?И при рускините не качваш етапи...Реших,че си се отказала.
А къде при тези рускини? Дайте линк да видим и ние:idea:

Аз да се похваля,че днес си купих конците за мойте три дами.Ама не ме съдете строго,реших да правя по/малкият.Нали ми е първи ГК,пък да видим в карйна сметка каква толкова е разликата:gipsy:.Като ушия някой друг ред ще ддокладвам.:kissyou:

Аз да се похваля,че днес си купих конците за мойте три дами.Ама не ме съдете строго,реших да правя по/малкият.Нали ми е първи ГК,пък да видим в карйна сметка каква толкова е разликата:gipsy:.Като ушия някой друг ред ще ддокладвам.:kissyou:

Няма значение какъв е ,важното е да ти харесва.И аз ще следя с интерес

pipitka,
вече мога да ти кажа " добре дошла " сред любителите на Golden kite.А ако ти поомръзне релаксирай с някой друг гоблен като мене :D

Назад